Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz gyerekedet mennyit...

Kamasz gyerekedet mennyit hagyod kettesben a barátjával/barátnőjével? Sok lenne, amit szeretnék?

Figyelt kérdés

Szóval, a barátommal most leszünk majd 11. osztályosak, 2 évnyi macska-egér harc, drámázás után jöttünk össze május végén. Egy osztályba járunk a gimibe, így ott megvolt a napi tali, reggel jött elém, együtt sétáltunk, délután is volt, hogy hazakísért, útközben megálltunk fagyizni, kávézni stb. Szóval az jó volt.

De mióta nyári szünet van, azóta kb. sosem vagyunk kettesben. Én meg ezt vártam, mert gondoltam majd hol az egyikünknél leszünk, hol a másinkunknál, találkozunk a többiekkel, megyünk erre-arra. Aztán kb. semmi. Olyan rendes "randi randi" összvissz kétszer volt, jó, közben voltam nyaralni én is, majd ő is, de két hete itthon vagyunk mind a ketten és semmi. Találkozunk, ha a barátaink találnak ki valami programot, ott kedves, cuki, meg velem foglalkozik, de amúgy semmi.

Ma reggel is beszéltünk telefonon, kérdeztem, mit csinál ma, mondta, hogy medencézés a terv. Kérdeztem, ne menjek-e át, mondta, hogy á, nem kell. Melyik srác utasítja vissza a barátnőjét, ha az átakarna menni hozzá??? És emiatt gondoltam, hogy talán a szülei nem kedvelnének? Vagy zavarja őket, ha velem lenne?

Kétszer találkoztam velük így, barátnőként, de már ismertek korábbról. Kedvesek, közvetlenek voltak, nem éreztem kínosnak egyáltalán a dolgot, meg ők amúgy is a lazább szülőkhöz tartoznak, sokszor volt már náluk buli, vagy csak spontán iszogatás és általában ott vannak kint velünk, csatlakoznak, ők is beszélgetnek. Szóval nem tudom, ha az nem zavarja őket, hogy 10-20 kamasz ott van éjszakába nyúlóan, az miért, ha a fiuk barátnője átmenne napközben.

De igazából ha többet találkozhatnánk, csinálnánk programot MÁSHOL kettesben, az sem zavarna, ha sosem mehetnék hozzájuk... 2 hete volt egy "randinapunk", voltunk óriáskerekezni, hamburgerezni (kitaláltuk, hogy végigpróbáljuk Pest streetfoodos helyeit), utána moziban, aztán még ültünk picit a rakpartnál. És ez mondjuk hetente jó lenne, vagy akár csak az, ha eljönne, filmeznénk stb.

Nyári szünetben ez még a szülőknek is beleférne, nem?

Vagyis tőlem kérdezi anya mindig, hogy miért nem jön át XY, nyugodtan hívjam el, dehát nem mondhatom, hogy ha hívnám se jönne...

2023. aug. 3. 12:03
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek vagytok még,de egyértelműen a fiú nem gondolja komolyan ezt az egészet,én is fiú vagyis férfi vagyok pàr év tapasztalattal a hàtam mögött. Akkor szokott valaki így viselkedni ha nem komolyak a szàndékai de majd idővel megtanulod.
2023. aug. 3. 12:47
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
Én is 17 éves voltam, amikor a srác, akivel akkor jártam így viselkedett. Én mondtam neki, hogy szeretnék vele többet lenni, erre ő azt mondta, hogy neki elég az, ami van. Aztán rá egy hónapra szakítottunk, mert rájöttem, hogy nem szeretem. Lényeg a lényeg, mi is osztálytársak voltunk és a szakítás után folyton azzal jött, hogy béküljünk ki, de szerintem felmelegítve csak a töltött káposzta jó, így ennyi volt. Szerintem ne keresd, ha akar, keres majd ő. Ha még akkor is látni akarod, találkozz vele, ha nem, hagyd a fenébe!
2023. aug. 3. 12:52
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
Túlkombinálod. A szüleinek ehhez a helyzethez semmi köze, a srácnak elég a jelenlegi laza kapcsolat és kész.
2023. aug. 3. 13:04
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem normális, ha egy pár hetekig nincs kettesben.

Ha egy hónapig színét se látnád, akkor sem mernéd megkérdezni mi van, nehogy "clingy" legyél?

Nem tapadósnak lenni nem azt jelenti, hogy mindenre csak úgy szó nélkül, bambán nézel.

Az egy dolog, ha nem vagytok sülve-főve együtt, és van programotok külön, vagy lazultok olykor 1-1 napot egyedül. Az jó. De hogy a találkozások kizárólag társaságban történnek, az nem jó.

És tényleg, kb. 17 évesek vagytok. Ha nem is szexeltek, akkor is nagyon durván igény szokott lenni ilyenkor az édes kettesre, szenvedélyes smárolásra, tapira-simire. Azt nekem senki nem meséli be, hogy a srácnak nincs. Vagy téged koptat egy az egyben, azaz nem igazán érdekled már őt, nem akar veled lenni, vagy csak a szex lehetőségét kerüli mint a tüzet, mert retteg tőle, hogy valamivel felsülne (méret, gyorstüzelés, izgalomtól nem áll fel, bénázás stb.).

De ha még olyan programról is lepattint, ahol nem mászhatsz rá (medencézés), akkor sajnálom, de épp koptatásban vagy. Akkor is, ha az a válasz, hogy nem. Lehet, hogy magának sem vallja be, de ha jobban esik neki hogy nem vagytok kettesben, akkor bizony annyira azért nem kellesz.

Egy rákérdezést tényleg megér, csak hogy ne feszítsen a kérdés. Bár valószínűleg terelést vagy tagadást kapsz majd válaszul, amivel nem leszel elégedett. Aztán jobb, ha elkezded feldolgozni, és továbblépni.

2023. aug. 3. 13:04
 15/46 anonim ***** válasza:
2%
Kérdező! Nagyon tapadós vagy!!!
2023. aug. 3. 13:14
 16/46 anonim ***** válasza:
78%
Lehet hogy egy másik csajt huzogat titokba és lelkiismeret furdalása van
2023. aug. 3. 13:17
 17/46 anonim ***** válasza:
88%

Havernak tapadós. Barátnőnek normális.

Bár most tényleg csak egy haver, akit átkarolnak. Ez a baj.

2023. aug. 3. 13:19
 18/46 anonim ***** válasza:
85%
Ennyi idősen le sem tudtam vakarni a párom, állandóan nálunk volt vagy én náluk. Nem telt el úgy szinte nap, hogy ne találkoztunk volna vakáció alatt.
 19/46 anonim válasza:
71%
. . .vagy egy másik fiút . . .
 20/46 anonim ***** válasza:
96%
Itt nem a szülőkkel van a baj. Ez a srác tojik rád magasból. Szedd össze magad és a maradék önbecsülésed, és dobd ki.
2023. aug. 3. 13:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!