Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez számít a gyereknek lelkileg?

Ez számít a gyereknek lelkileg?

Figyelt kérdés

Válás után pár évvel a gyerekem az apjához kerult. Kulfoldon lakom. Sokan mondták, hogy költözzek haza, mert a gyerek elvan az apjánál es most “szabad” vagyok. En nem így látom, mert kiskorú még es szüksége lehet rám.

16 éves.

Vajon számít neki, lelkileg segíti, hogy tudja hogy itt vagyok vele egy városba es barmikor jöhet hozzám?

Vagy ha nem lakik itt, akkor nem érzékeli mint lehetőséget....

ki hogy látja

Az apja nem akarja hogy visszaköltözzön hozzám es zsarolja pénzzel, hogy ha hozzam jön, akkor megvon tőle mindent. En is utalok neki sokszor es nem keveset havonta. De az apa nagyon manipulatív es szigorú. Sajnos a gyereken múlik minden, beszeltem ügyvédekkel, hivatalokkal, es ha ő nem meri mondani, hogy hozzam akar jönni, akkor senki nem tudja segíteni. Lelkileg terrorba tartja az apja. De nem akar segítséget elfogadni tőlem. A helyzet súlyos

Arra gondolok, hogy legalabb ha itt vagyok csak jobb, habar nem latom egyelőre hogy ezzel mivel van ő előbbre

2023. júl. 26. 23:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én úgy látom, hogy 16 éves. Hogy mit érzékel és hogyan nagyon erősen az ő meglátásától függ, amit te kommunikációval befolyásolhatsz. Nem a fizikai dolog számít, hanem, hogy mit és hogyan kommunikálsz felé.
2023. júl. 28. 12:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!