Heti mennyi zsebpénzt szánnátok egy 14 éves lánynak?
Kezdetnek én egy húszast adnék, aztán meglátjuk, hogy kell-e több.
Mármint nyilván attól is függ, hogy a kaját is magának intézi-e. Én mindenemet magamnak vásároltam gimiben, az ebédemet is magamnak intéztem, szóval úgy tudod eldönteni, hogy mennyi felelőssége van már most.
#3! Nem tudom, te vagy-e az #1, de a kérdező heti összeget kérdezett, arra írt #1 húszat.
13 múlt a lányom ,nem kap még zsebpénzt ,mert karácsonyra,szülinapra annyi pénzt kap rokonoktól hogy ami nagyon pluszt akar magának megveszi abból ,még nincs rá igénye mert sokszor azt a pénzt se tudja mire költeni ami van neki . De amúgy meg az alap kozmetikumokat mi vesszük meg neki . Akart egyedi határidőnaplót ,azt magának vette...
Ha középiskolás lesz majd akkor kap pénzt ,de szerintem havi 20 ezernél akkor se fog kelleni több . Kajáját itthonról viszi ,a pár ezer forint legyen nála vész esetére .
Nem adnék neki semennyit.
Ha szüksége van valamire, akkor kérjen és együtt megvesszük. Szeretem tudni mire költ és így nyomonkövethető.
Köszönöm hogy válaszoltatok.
5# - rokonoktól nem szokott kapni pénzt csak ajándékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!