Miért engedik meg a tanárok két lánynak hogy smároljanak az iskola aulájában?
feltételezem általános iskoláról van szó. És szerintem igen is egy tanár tehet valamit ennek érdekében... Milyen dolog ez, hogy ahol 6-7 éves gyermekek tartózkodnak, tanulni mennek, erre ilyeneket látnak. A tanár igenis meg tudja fenyegetni szerintem( igazgató, kicsapás, ilyesmi) valahogy meg kell fegyelmezni. Szép, hogy egy iskolában ilyenek folynak. Oké, homoszexualitás stb tolerálom, de egy általános iskolában divatból a kislányok??? Megnézném kedves utolsó válaszadó mit szólna, ha az ő 7 éves gyereke ezt látná, és ilyenné válna. Mert elfogadott rendben, de akkor sem ez a normális!!! És ha ezt látja egy gyerek, pláne hogy rá sem szólnak a tanárok a smároló csajokra, akkor azt hiszi ez a normális. De jó is lenne nem, ha a jövő nemzedék nagyrésze meleg lenne, és a népességnek annyi lenne.....
Ha pedig középiskoláról van szó, akkor is az a véleményem, hogy maradjon az iskolán kívül. Ha már smárolhat két csaj, akkor miért nem pettingelhetnek már az asztalon, végülis akkor lehetne ez is a következő. Iskolába tanulni megy, a többi ráérne iskolán kívül, dehát ha már a tanár is úgy gondolja, hogy nem érdemes rászolni, akkor szép lesz egy 10 év múlva Mo mert ha a gyerekek így nőnek fel, már nem fogják tudni mi a normális, és mi a természetes....
ehh...
nem azért, de csak nekem tűnik fel, hogy mennyien írták hogy ők is láttak? nah, akkor vagy ilyen sok lett a lezbi, vagy új divat jön-.- szerintem az utóbbi.
amúgy nekem semmi bajom sincs velük, nyugodtan, ha ez esik jól nekik. mondjuk tényleg nem az aulában kéne...
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!