Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért engedik meg a tanárok...

Miért engedik meg a tanárok két lánynak hogy smároljanak az iskola aulájában?

Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 15:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tudományosan van bebizonyosítva, hogy a lezbik jobb szülők. Jah és nem a te és a tanárok dolga beleszólni más érzéseibe. Nem törvénysértés a lezbiség. Félreértés ne essék, nem vok lezbi.
2010. okt. 15. 19:50
 12/14 anonim ***** válasza:

feltételezem általános iskoláról van szó. És szerintem igen is egy tanár tehet valamit ennek érdekében... Milyen dolog ez, hogy ahol 6-7 éves gyermekek tartózkodnak, tanulni mennek, erre ilyeneket látnak. A tanár igenis meg tudja fenyegetni szerintem( igazgató, kicsapás, ilyesmi) valahogy meg kell fegyelmezni. Szép, hogy egy iskolában ilyenek folynak. Oké, homoszexualitás stb tolerálom, de egy általános iskolában divatból a kislányok??? Megnézném kedves utolsó válaszadó mit szólna, ha az ő 7 éves gyereke ezt látná, és ilyenné válna. Mert elfogadott rendben, de akkor sem ez a normális!!! És ha ezt látja egy gyerek, pláne hogy rá sem szólnak a tanárok a smároló csajokra, akkor azt hiszi ez a normális. De jó is lenne nem, ha a jövő nemzedék nagyrésze meleg lenne, és a népességnek annyi lenne.....

Ha pedig középiskoláról van szó, akkor is az a véleményem, hogy maradjon az iskolán kívül. Ha már smárolhat két csaj, akkor miért nem pettingelhetnek már az asztalon, végülis akkor lehetne ez is a következő. Iskolába tanulni megy, a többi ráérne iskolán kívül, dehát ha már a tanár is úgy gondolja, hogy nem érdemes rászolni, akkor szép lesz egy 10 év múlva Mo mert ha a gyerekek így nőnek fel, már nem fogják tudni mi a normális, és mi a természetes....

2010. okt. 15. 23:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Oké, hogy leszbikusok de tudják hogy ez botrányt okozhat (engem spec. nem zavarna nem kell odanézni) szóval csinálhatnák inkább máshol! Ha tényleg Ált. Iskoláról van szó akkor szerintem szólni kéne!!
2010. okt. 17. 22:53
 14/14 anonim ***** válasza:

ehh...

nem azért, de csak nekem tűnik fel, hogy mennyien írták hogy ők is láttak? nah, akkor vagy ilyen sok lett a lezbi, vagy új divat jön-.- szerintem az utóbbi.

amúgy nekem semmi bajom sincs velük, nyugodtan, ha ez esik jól nekik. mondjuk tényleg nem az aulában kéne...

14/l

2010. okt. 27. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!