Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mikortól engednéd?

Mikortól engednéd?

Figyelt kérdés
1-1nél több fülbevaló, hajfestés, műköröm, gél lakk, köldök pc, műszempilla, haspoló nyáron/suliba, szemöldök szedés, kivágott topok, térd fölé érő szoknya -smink: alapozó / szemöldök ceruza / szem ceruza / szájfény / szempilla spirál

2023. júl. 17. 19:54
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

Szerencsére nekem sose voltak földhöz ragadt szüleim, így ezek közül egyik sem volt korhoz kötve.

Bár én még nem vagyok szülő, a jövendőbeli gyermekeimmel is hasonlóan fogok bánni.

Fülbevaló, szemöldökszedés, haspóló, rövid szoknya: amikor szeretne.

hajfestés, műköröm, smink, köldök piercing: nyolcadik osztály körül. Nevetségesen nézne ki, egy ennél kisebb gyerek ilyenekkel.

2023. aug. 16. 09:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is elég laza szülő vagyok, szinte bármit engedtem a lányomnak, amikor kérte, az ő teste, ő rendelkezik vele. Kb 14 éves korától van mindkét fülében 3 fülbevaló. A haját most nyáron akarta befesteni, mert szerinte túl sötét szőke volt, kicsit világosabb lett (most 16 éves). Kb 1 éve használ gél lakkot, néha műkörme is van. Szerintem nagyon hosszú, de neki ez tetszik, a suliban sem szólnak érte, szóval miért ne? A köldök pc szerinte undorító, migrén piercingje van 14 éves korától (bár az a migrén miatt lett), illetve industrial 15 éves korától. Septumot is szeretett volna, erre az egyre mondtam, hogy inkább ne. Tetoválása 16 évesen lett. Topot kb 15 éves korától hord, előtte csakis bő pólókat vett fel. A szemöldökét picit igazítja, nem tudom mikortól. Rövid szoknyákat nem szereti, ritkán vesz fel. Festeni 15 évesen kezdte magát. Szempilla liftinget egyszer csináltatott, azóta nem, nem tiltanám, csak én egyszer fizettem, hogy kipróbálja, utána mondtam, hogy ha szeretne, a saját zsebpénzéből kell fizetnie.
2023. aug. 16. 22:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

1-1nél több fülbevaló: 14, porcba 16, fültágítót majd ha 18 lesz.

hajfestés: kimosható nyáron 12, kimosható iskolába 14-15, tartós 16

műköröm, gél lakk: 14

köldök pc: 16, egyéb piercinget is 16-tól

műszempilla: 16

haspóló: 14, iskolába a hosszától függ.

szemöldök szedés: 13-14

kivágott topok: 14, iskolába 16, de az függ a kivágástól, ha nagyon kivágott akkor iskolába nem.

térd fölé érő szoknya: 14, iskolába csak akkor ha nem látszik ki a feneke.

smink: nyáron vagy otthon hétvégére csak szájfényt 8-10 amikor ki szeretné próbálni, rendes sminket 10-12, iskolába 14-15.

2023. aug. 24. 18:36
 14/15 NTBS ***** válasza:
24%

18 év felett!

Addig mit akar sugározni?

Hogy 14 és bármire kapható??

A mai világban legalább a szülők vigyázzanak a gyerekekre!

2023. szept. 10. 18:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok szülő, 20 éves vagyok, de a fentiek közül szemöldök szedés 8.osztály befejezte óta, meg sima alap 1-1 fülbevalót is azon a nyáron csináltattam, illetve alapozót is azóta használok, a pattanások miatt, azon a nyáron töltöttem be a 15-öt.

Most nemrég, amikor a 20-t betöltöttem, csináltattam 2 darab tetoválást, a két cicámmal kapcsolatosan.

Mást nem csináltam, használtam a fentiek közül.

2023. nov. 10. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!