Mikortól engednéd?
Szerencsére nekem sose voltak földhöz ragadt szüleim, így ezek közül egyik sem volt korhoz kötve.
Bár én még nem vagyok szülő, a jövendőbeli gyermekeimmel is hasonlóan fogok bánni.
Fülbevaló, szemöldökszedés, haspóló, rövid szoknya: amikor szeretne.
hajfestés, műköröm, smink, köldök piercing: nyolcadik osztály körül. Nevetségesen nézne ki, egy ennél kisebb gyerek ilyenekkel.
1-1nél több fülbevaló: 14, porcba 16, fültágítót majd ha 18 lesz.
hajfestés: kimosható nyáron 12, kimosható iskolába 14-15, tartós 16
műköröm, gél lakk: 14
köldök pc: 16, egyéb piercinget is 16-tól
műszempilla: 16
haspóló: 14, iskolába a hosszától függ.
szemöldök szedés: 13-14
kivágott topok: 14, iskolába 16, de az függ a kivágástól, ha nagyon kivágott akkor iskolába nem.
térd fölé érő szoknya: 14, iskolába csak akkor ha nem látszik ki a feneke.
smink: nyáron vagy otthon hétvégére csak szájfényt 8-10 amikor ki szeretné próbálni, rendes sminket 10-12, iskolába 14-15.
18 év felett!
Addig mit akar sugározni?
Hogy 14 és bármire kapható??
A mai világban legalább a szülők vigyázzanak a gyerekekre!
Én nem vagyok szülő, 20 éves vagyok, de a fentiek közül szemöldök szedés 8.osztály befejezte óta, meg sima alap 1-1 fülbevalót is azon a nyáron csináltattam, illetve alapozót is azóta használok, a pattanások miatt, azon a nyáron töltöttem be a 15-öt.
Most nemrég, amikor a 20-t betöltöttem, csináltattam 2 darab tetoválást, a két cicámmal kapcsolatosan.
Mást nem csináltam, használtam a fentiek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!