A hugom egy nála 7 évves idősebb pasival jár. Hogyan beszéljem le róla?
Azért átestünk a ló túloldalára: "23 éves full öreg"...
Na, jól van aztán...😁😁
34, igen , nekem 16 évesen egy 23 éves öreg. Egy 30 éves meg már vénember. Ez mindig változik a korral hogy kinek milyen kor öreg és fiatal.
Majd ha 30 leszek biztosan fiatalnak fogom nézni a 23 éveseket,
"Valamiért a "férfiak" ilyen defektesek, hogy nekik megfelelő."
23-as, én ismertem egy fordított párt: lány 24, fiú 15. Senki sem akadt fenn ezen és nem nevezte a lányt defektesnek.
Itt csak néhány vén, pókhálós banya pedofilozik, mert nincs jobb dolga...
Sok mindent nem tudsz tenni. Ez olyan típusú "hiba", amit a saját bőrén kell megtapasztalnia.
16 évesen az első baratom 24 volt. Nagy volt a korkülönbség? Nagy. Kihasznált? Ki. Egyenlőként kezelt? Nem. Hallgattam bárkire is? Nem.
Egyébként tipikusan ezzel nyugtattam magam: ő se néz ki a korának, kisfiús, gyerekes. Az is volt. Nem tanult tovább, otthon élt, minden munkája max. pár hónapig tartott ki. Tipikus lúzer volt, akit a korabeliek nem tartottak jó pasinak, jó partinak, max. külsőre. Nekem meg a nagy "érett" tininek az imponált, hogy de idősebb és mégis rám néz. 3 évig szédített, utána egyetem alatt felébredtem, miután lecserélt egy 17 évesre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!