Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Már nem tudok...

Mit tegyek? Már nem tudok aludni sem!

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki nagyon tetszik, egy évvel jár fölöttem. Már első óta tetszik, most lettünk barátok. De én nagyon szeretem, legszívesebben telerajzolnám szívecskékkel a szobám egyik falát, a másikat meg kitapétáznám a képével, viszont néha utálom, vagy csak mint haver szeretem :( Lehet, hogy én is tetszem neki, már mindenki azt kérdezgeti hogy most járunk-e. Ma délután suli után csak poénból is azt játszotta, hogy járunk:D Nagyon vicces volt, de így utólag elgondolkoztam, mi lenne ha tényleg járnánk? Én nem tudnék mást elképzelni :) Vicces, okos, kedves, fel tud vidítani. Mi mást kérhetnék? Viszont a barátnőmnek is tetszik :P Mit tegyek?

Bocs, hogy hosszú lett !

12,5/L

2010. okt. 12. 18:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mondd az egyik barátnődnek hogy,írjon neki egy levelet..

És kérdezze meg a levélbe hogy tetszik-e az XY?

2010. okt. 12. 18:42
 2/13 A kérdező kommentje:
háát ez egy kicsit gáz lenne mert azt mondta pont azt szereti bennem, hogy nem levelekben kérdezősködöm, mint egy ovis
2010. okt. 13. 16:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Jhajh,de cuki vagy :) szerintem mond meg neki kerek-perec,hogy szereted,és szeretnéd ha járnátok.Mást nagyon nem tehetsz.
2010. okt. 13. 18:24
 4/13 anonim ***** válasza:
hát ez aranyos :D
2010. okt. 13. 18:37
 5/13 A kérdező kommentje:
xD elég furán néznék ki ha odaállnék elé h ,,figyi, XY, szeretlek, nem járnál velem?" fuh, a barátságnak ott helyben vége lenne:S
2010. okt. 14. 17:56
 6/13 anonim ***** válasza:
szerintem is mondd meg neki, és kérdezd meg hogy járnátok-e, sok szerencsét :D
2010. okt. 14. 19:59
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát ha nem kérdezed meg,és nem jelzed felé sehogyan akkor sose fogja megtudni.Arra ne várj,hogy ilyen életkorban ő kezdeményezzen,de tudod mit?Ebben a korban így van jól.A plátói szerelmek időszaka ez.
2010. okt. 15. 09:22
 8/13 A kérdező kommentje:
nem tudom mit csináljak, nem akarom annyiban hagyni :P együtt mentünk a suliból, és ő a hosszabb úton ment miattam :)
2010. okt. 15. 18:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kérdezz rá, csak célozgass, az jobb.
2010. okt. 15. 23:40
 10/13 A kérdező kommentje:
igen próbálok célozgatni... de nem tudom mit mondjak neki?
2010. okt. 16. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!