Hogyan tudom majd felvilágosítani a lányom ha nagyon konzervatív vagyok?
"Azért annyira undi nem lehetett, ha ezt a gyereket valahogy összehoztátok a pároddal."
Ahhoz konkrétan sima szex kell. Lehet neki undi az orál, vagy az anális szex.
Így, hogy nem tudjuk mit érzel, nem is lehet tanácsot adni.
Sajnálom, hogy nem gyermekvállalás előtt jutott eszedbe, hogy nem feltétlenül az a jó, és igaz, amit a szüleid átadtak. Terápia kellett volna. Most sem késő. Óriási bajok lesznek, ebben biztos vagyok a kérdés alapján. Ijesztő, hogy itt tartasz.
4es! Velem is ez volt, mert az én anyukám is konzervatív. Elég gáz ez a megoldás sztem. Másoktól többet megtudtam. Illetve egyáltalán nem tudtam semmit, úgy kellett kitapasztalnom és a mai napig gátlásos vagyok, pedig van 3 gyerekem! Na, ezt nem szeretném elkövetni. Mondjuk, mindhárom fiú, de most úgy néz ki, lányt várok. Én azt gondolom, hogy nem szabad direktbe, hogy akkor most felvilágosítalak, hanem amikor olyan téma van, lehet beszélgetni. És máshonnan indul az egész. Onnan, hogy másról is tudjátok bármikor beszélgetni, elmondja amit gondol, mit érez és akkor ebben a témában is nyíltabban tudtok kommunikálni. Kell egy alapvető bizalom. Én a keresztanyammal, aki anyukám testvére sokkal jobban el tudtam beszélgetni ilyenekről, mint anyukámmal. Tőle kérdeztem meg, hogy mondjam meg anyunak, hogy megjött, mert anyukám orvos és mindent szaknyelven magyarázott. Pl. mai napig utalom a menstruáció szót.😂
A lényeg, hogy abban a korban már ciki volt ilyenekről beszélni. Korábban kell könnyedebb témákkal kezdeni. Sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!