Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Személyenként átlagosan havi...

Személyenként átlagosan havi hány forintot költetek adott 30 napos ciklus alatt, elfogyasztandó élelmiszerre? Kivéve alkohol, és más káros szenvedélyek.

Figyelt kérdés

Élelmiszer alatt értem most az ásványvizet is, ha fogyasztatok.

De az alkoholt, cigit nem.

Hány forintot "eszik meg" a kamasz gyermeked?

Hány forintot te?

Hány forintot élettársad / házastársad?

KIFEJTÉSETEK IS érdekelne, ha lehetséges.

2023. jún. 10. 18:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
8as vagyok, igazából kevesebbet eszik igen, viszont van pár aránylag drágább étel, amit az ő kedvéért veszek, pl Danone joghurtitalbol 3 dl iszik meg egy nap, szőlőt, áfonyát szereti, én ellennek a 300ft/kg alman, imádja a bake rolls ketszersultet, nekem jó a zsemle stb, szóval még nem számoltam össze, de az ő étele szerintem több.
2023. jún. 10. 21:05
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
Mi is simán költünk 50-60 ezret hetente (sajnos). Két felnőtt, egy 8 hónapos fiú. Én terhes vagyok a lányunkkal. GDM-es terhesség, ezért drágábbak az alapanyagok, rengeteg zöldséget, bogyós gyümölcsöt eszem. Fiunknak a hozzátáplálás már javában zajlik, neki is megvesszük a minőségi alapanyagokat (lazac, gyümölcsök, zöldségek…). Az a baj, ilyen árak mellett hamar összejön ez az összeg. Tegnap a piacon vettünk egy kis doboz szedret - 3.000 Ft volt 🙈🤯
2023. jún. 11. 06:06
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Minálunk 1000Ft minden :a polo,cipő,télikabát,tavaszi, lewis farmernadrág ez ha akció van. Ami otthon megy az csak az orban bearazasa. Korlátlan telefon és net 1000ft. Az élelmiszer drágább kicsivel. Itt a vásárlási lazt próbálja meg korlátozni a vezetők. Még az utazást. Cseresznye 🍒 10000-25000/kg. Nagyon viszik.
2023. jún. 15. 12:21
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Fodrász 1000-35000ft. Egy helyen ahol járok 15-rol emelték fel 20-ra és akkor elmentek az emberek tőlük ,pedig 2 fodrász is vágta néha egy ember haját. 6 hét után csökkentettek vissza. Infláció 10 éve Nulla.Az infláció az csak azt jelenti mennyit sikkasztanak a zsidók az adott országba.
2023. jún. 15. 12:27
 15/17 anonim ***** válasza:

Egyedül élek, egyetemista vagyok, kb 55 ezer forintra jön ki egy hónapra a kajám, ebbe beleértve mindent.

Többnyire otthon főzök, havi kb 2x esik meg, hogy veszek valahol kaját, akkor is elmegyek érte, nem rendelek, akkor még drágább lenne. Nem eszem sokat, illetve vegetáriánus is vagyok, húst nem eszem, és nincs ételallergiám sem, ami miatt speciális, drágább élelmiszereket kellene vennem. Bevásárláskor is odafigyelek az árakra, sok mindenből a legolcsóbbat vagy egyik legolcsóbbat veszek. Kávézóba, pékségbe havi 1-2x szoktam betérni.

2023. jún. 17. 14:11
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Akkor én nyertem havi 3-4000ft-tal. Nincs akkora az éves jövedelmem , mint amit önök közül bárki kajara költ egy hónap alatt. 13.-14-es vagyok.

Különben sem értem , hogy a szexmunkasok ,hogy mernek panaszkodni.

2023. jún. 18. 05:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Havonta 65-E körül csak magamra nézve, pedig egészségtudatos étrenden vagyok és már ezt is drágállom.

35/F

2024. febr. 1. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!