Ma a 16éves fiam elmondta hogy napi szinten 4-5cigit elszív a barátaival.elmondta hogy a diákmunkából származó pénzből fedezi a cigit.mit tennétek?
Én biztosan elmondanám azt is, hogy igénytelen szokás, a lehellet kellemetlen, a ruhád a hajad mindened kellemetlen szintén, a bőröd a fogaid a Körmeid sárgák lesznek, és el is csúnyít. És lehet ez még huszonévesen nem fog látszani de harmincasan már igen. És a nőknek nem ez fog kelleni. Ezeket így elmondanám. Továbbá ugye az ára, amit sokan mondanak. Felesleges sok kiadás ezt venni miközben egyre drágább.
Továbbá nemcsak a tüdő daganat miatt lehet aggódni, hanem a folyamatos légúti betegségektől is, amik állandóan visszatérnek. (Van ismerősöm aki ezektől szenved) Illetve gondolom haverok miatt cigizik, és kicsit el kellene gondolkozni, hogy ennyit számít a menőség, hogy feleslegesen mérgezi magát?
Ha xy a kútba ugrik akkor én is követem? tipikus példája. Ezzel egy kicsit elgondolkoztatnám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!