Máshol is nagyon tabutéma a szex otthon?
Figyelt kérdés
Mert ha én anyát valami hasonlóról kérdezem, akkor nagyon ideges lesz és nem is válaszol2010. okt. 11. 15:58
11/12 anonim válasza:
Nálunk nem volt tabu, sőt, túlságosan is sokat beszéltünk róla, már túl korán. 13 évesen nem voltam szűz. Már bánom... 3 éve anyukám szexuális problémáját kell hallgatnom állandóan és már elegem van. És csodálkozott amikor velem megtörtént a baj, mert általában arról volt szó, ami az ő baja...
17L 23hkm
12/12 anonim válasza:
Nálunk tabu volt még meg nem történt velem 13 éves koromban hogy elvették a szüzességem. Elmondtam anyukámnak lesápadt teljesen és hibáztatta magát hogy mért nem világosított fel. Nem hibáztatom miatta de jólesett volna beszélni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!