Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex miközben a lakótárs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex miközben a lakótárs otthon van? Lent!

Figyelt kérdés
A lakótársamat(akivel 3 éve együtt voltam,részemről akkor vége is lett, de úgy tűnik részéről nem) zavarja ha feljön hozzám a barátom, ami elég ritka, 2 hónap alatt 2x fordult elő, erre való tekintettel. Viszont hétvégén itt lesz, és megkértem a lakótársamat ne jöjjön haza addig,(kb. 1 óráról van szó amit munka után még el kéne töltenie valahol) de ahogy ismerem márcsak azért is haza fog jönni!Tényleg nem szeretném ha itthon lenne, mert engem is zavar így, főleg hogy a múltkor is közölte másnap, hogy be akart jönni, meg hogy végighallgatott minket a nappaliban ülve... beteges kicsit. Mit tehetnék?
2011. júl. 1. 20:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Beteges?Szerinted élvezte?A helyzet lehet komikus volt és megmosolyogta,de kétlem,hogy élvezte volna.
2011. júl. 1. 20:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hali

Szerintem adj neki pénzt ,hogy üljön be a moziba mert láttál egy tök jó filmet.Utána elmehetne enni valamit;)

Én így oldanám meg így tuti nem lenne belőle sértődés.

Sok sikert!

2011. júl. 1. 20:30
 3/9 anonim ***** válasza:
és mi lenne ha te mennél el a párodhoz? a lakótársadra való tekintettel...
 4/9 anonim ***** válasza:

Beteges?! hát szó-szó, nem éppen egészséges és nem tuti nem hallgatnám végig...

am én nem törődnék vele a helyedben, szóltál neki, ha hazajön, akkor magára vessen... az persze egészen más, ha a ti együttléteteket hallgatva ő mondjuk maszturbálna, mert az már tényleg sok, de amíg idáig nem fajul a dolog.......

5/9 anonim ***** válasza:
Mmmm... hát ez elég kényes helyzet... Ha ő még nem lépett túl rajtad,szerintem az együtt lakás sem túl "egészséges"... Viszont mivel már nem vagytok együtt, jogod van azt felhozni magadhoz, akit akarsz, minthogy gondolom te is fizeted a lakást, így a tied is... Együtt jártatok, de már szétmentetek, és ha vállaljátok, hogy együtt laktok, akkor vállaljátok, hogy a másiknak időközben lehet is valakije. Ha nem tetszik, akkor meg szét kell költözni.
2011. júl. 1. 20:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem tudok neki pénzt pénzt adni, amúgy meg külföldön vagyunk, minden szombaton nagy bulik, el tudna menni valahova! De az a baj, hogy ő kérte szóljak neki, szóltam...és igen beteges, mert az szerintem az, hogy kijön a szobájából, és kiül a nappaliba hallgatózni. Nem hinném, hogy velem van a probléma, és tényleg mindig én megyek a barátomhoz a lakótársamra való tekintettel, néha ő is jöhetne hozzám, 50 percre lakunk egymástól :(
2011. júl. 1. 20:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Én már felajánlottam a külön költözést is, mert első alkalommal mikor feljött a barátom 2 hétig veszekedés volt, még a több 100 euros depositomat is itt hagytam volna, de utána rábeszéltek, hogy nehogy! Ő meg nem hajlandó költözni...hiába mondom neki csajozzon be, minden :S Már nem tudok mit kitalálni, a múltkor már megbeszéltük, hogy elfogadja és 0-ról indulunk, de megint bekattant :( Most akkor ne éljem az életem miatta? És külföldön kicsit kötöttebb az ember :(
2011. júl. 1. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

adjátok oda a kérdezőnek a pénz kétszeresét, és majd fizet belőle neki valamit (vagy nem)

nehogy már még ő fizessen

igen, kúrasd magad (már bocs) félholtra, mikor a nyomorult lakótársad otthon van, hadd szenvedjen, megérdemli!

hajrá!

2011. júl. 1. 20:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Kösz utolsó :D Nehogymár még fizessek azért is, hogy kihasználom a lakást? Ugyanúgy fizetek mint ő... egyébként nem hinném hogy élvezetemet lelném abban, hogy tudom ő itt nyomul a nappaliban :D
2011. júl. 1. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!