Apák! Mit mondotok 13-14 éves lányotoknak, ha arra panaszkodik, hogy a fiú osztálytársai fogdossák? Azt hogy ez természetes, és ti is ezt tettétek annak idején?
Azt, hogyha kéretlenül fogdossák, akkor csapjon rá a srác kezére, majd szóljon a tanárnőjének. A lányomat és a fiamat is arra tanítjuk a párommal, hogy ne engedjék, hogy bárki kéretlenül hozzájuk érjen, és hogy merjenek kiállnak magukért. Senkinek nincs joga kényelmetlen helyzetbe hozni másokat.
Régen sok mindent elnéztek a férfiaknak, de ez nem azt jelenti, hogy az jó volt, éppen ellenkezőleg. Ha számodra normális lenne, hogy a lányodat valaki kéretlenül fogdossa, akkor kérlek, kérlek, sose legyen gyereked.
Nálunk is fogdostak bennünket és már 22 éve voltam általános iskolás (igen, 7-8.-ban elkezdődött).
Apa azt mondta, hogy vágjam orrba, bármilyen intőt aláír nekem, csak ne hagyjam magam.
És igen, volt belőle balhé, mert az egyik lány mikor többszöri kérésre sem álltak le a fiúk (volt 2 idióta), az egyiket úgy fejbe rúgta, hogy elájult.
Persze, ki lett a hibás? A csaj, mert "eltúlozta a reakciót". Öhm, nem, nem túlozta el.
Meg bocs, teljesen más egy kapcsolatban fogdosni a barátnődet, mint odamenni random tinikhez - ha osztálytárs, ha csoporttárs -, és heccből hozzáérni itt-ott.
Jártam anno edzésre, kamaszként, és volt egy hülye fiú (nálunk 2 évvel idősebb, már 17-18), aki, míg az edzőnk nem látta szokása volt leskelődni, meg amikor kettesben maradt egy lánnyal (pl edzés előtt), akkor hajlamos volt zaklatni.
Miután edzőnk megtudta (mert a 6-7. alkalom után szóltunk neki, hogy ez meg ez a helyzet), azt hittem a srác ott marad a padlón, mert a szrt is kihajtotta belőle - aztán közölte vele a 2,5 órás edzésünk végén, hogy köszöni a részvételt, többé nem szeretné meglátni itt.
Fun: tehetséges és ügyes fiú volt, de a lányok/nők zaklatását szerencsére nem minden férfi tűri és nézi el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!