Apák! Mit mondotok 13-14 éves lányotoknak, ha arra panaszkodik, hogy a fiú osztálytársai fogdossák? Azt hogy ez természetes, és ti is ezt tettétek annak idején?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 8. 23:11
1/27 anonim válasza:
Normális szülő nem mond ilyet. Helyette beszél a tanárral, a szülőkkel, hogy figyeljenek oda, akadályozzák meg a zaklatást.
2/27 anonim válasza:
Na, most a kommentekből kapunk egy jó kis statisztikát, hogy hány normális fiú volt az iskolákban pár évtizede, s hány fogdosó, zaklató féreg állat.
4/27 anonim válasza:
Pofozzon mindenkit, de legyen büszke. Csak a szép lányokat tapizzák.
5/27 anonim válasza:
Hát azt semmiképpen, amit a nyitóban írtál, kérdező!
Én azt mondanám, hogy aki fogdossa, azt vágja jól pofon.
6/27 anonim válasza:
Az én ferjem bemenne és leverné a kis köcsögöt.
7/27 anonim válasza:
Természetes a lóf@szt. Én huszonhárom éves vagyok, tehát elég kicsi a generációs szakadék köztem és a gyereked között, de az én iskolámban nem fogdosott senki senkit, mert nem ősembernek nevelték a fiúkat.
Szóljon rájuk erélyesen, hogy fejezzék be, ha kell, akkor üssön, rúgjon, karmoljon vagy harapjon, és utána feltétlenül szóljon egy tanárnak. Ha a tanárok nem akarnak vele foglalkozni, akkor meg neked kell tököt növesztened és panaszt tenned először a tantestületnél aztán meg a rendőrségen, amiért szexuálisan zaklatják a gyerekedet.
8/27 anonim válasza:
Azt hogy verje úgy szájba hogy felrepedjen a szája.
9/27 NTBS válasza:
Csapjon oda bátran. Milyen nevelésű gyerek tesz ilyet??
10/27 babyboom567 válasza:
Milyen állatok járhatnak ma suliba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!