Szerintetek gáz, ha egy 16-17 éves lánynak zöldre festett haja van?
Nem.
És nem.
Az gázabb, hogy valaki olyan sötét, hogy ezt a 2 dolgot egyáltalán fejben valahogy összekötte.
Az, hogy gáz-e, az ízlés dolga. Nekem pl. tetszik, szerintebb gázabb ha egy 17 éves nem köszön amikor bemegy egy boltba, mintha zöld a haja. Meg mikor kísérletezzen, ha nem most (annyira jellemző amúgy, ha kamaszként festi, akkor "gyerek-még-ne-akarjon-már-feltűnősködni", ha felnőttként akkor "miért-nem-élte-ki-magát-kamaszként")?
A második kérdésedre pedig a válasz, hogy tök jó lenne, ha a hajszínből meg lehetne állapítani, hogy valaki drogos-e.
Drogos a haj színe miatt?🤣 Nem tudtam hogy az vagyok, pedig rózsaszín van a hajaba.
Amúgy gáz e... attól függ hogy van megcsinálva és jól áll e neki.
"Miért gáz/miért nem?"
Ez a kérdés logikailag helytelen. Bizonyítani vagy megmagyarázni csak azt lehet ami van. Az kell érveljen aki valamit állít. A "nem"-et nem kell és nem is lehet bizonyítani vagy alátámasztani valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!