Mennyire szólsz bele a 13-14éves lányod öltözködésébe? (suliba, ami a házirendében nem tilt semmit)
Figyelt kérdés
2023. márc. 26. 19:04
11/11 anonim válasza:
Nekem van két patronált gyerekem, vagyis az anyjuk barátnője vagyok, semmiféle rokoni kapcsolat nincs köztünk, de gyakran vigyázok rájuk.
Velem az a szabály, hogy ők szabják meg, mennyire melegen öltözködnek. Ezt én ugye megtehetem, mert legfeljebb a játszótérre megyek velük (4 és 6 évesek), szóval ha fáznak, akkor így jártak, haza kell mennünk. De van egy másik szabály is, ha elhozom őket oviból, akkor ugyan mondhatják, hogy a kabátot nem veszik fel, de nekik kell hazafelé cipelni, mert én nem vagyok hajlandó.
(Ez utóbbi alól természetesen kivétel, ha reggel az anyjuk esőnadrágot, meleg pulcsit, kabátot adott rájuk, délután meg 30 fok van, akkor csak a pulóvert kell cipelniük, a többit átveszem én.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!