Van okuk emiatt cikizni?
Figyelt kérdés
Az egész osztály piszkál azért mert én a Megasztárból az Adam´s Comedy-nek szurkolok.Már elegem van!Mivel tudnék nekik visszavágni?13/L2010. okt. 6. 17:44
21/27 anonim válasza:
Én is az Adam´s Comedy-nek szurkolok! Szuper a zenéjük és Ádám még helyes is! :) 14/l
22/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod:),jó tudni hogy vannak még korombeli szurkolók is:)
2010. okt. 8. 18:36
23/27 anonim válasza:
Khm, kiesett az Adam's Comedy :'DDDDD
(Bocs, nem bírtam ki :D )
24/27 anonim válasza:
:( és azt a 11 éves kislányt hagyták bent... pfff
majd kiváncsi leszek hogy hol lesz 2 év mulva.. biztos "talcsiznak" majd Lüszikével.. :P :D
de téll. 1 11 éves kisgyereket hagynak bent egy zenekarral szemben?!?!
25/27 anonim válasza:
Én sem juttatnám tovább Annát, mert még nagyon fiatal, de azért be kell vallani, hogy az Adam's Comedynál jóval jobbak vannak ott, szóval ez várható volt. Amit szerettem bennük, hogy igazi zenét csináltak, nem volt műanyag, szóval ügyesek ők, remélem később hallok még róluk, de ez most így azt hiszem korrekt volt.
26/27 anonim válasza:
18:25-ös vagyok! Szerintem akkor is nagyon igazságtalan volt, hogy Patai Annát juttatták tovább! Az Adam´s comedy egyedi stílusával és jó zenéjével sokkal jobban megérdemelte volna! Én szavaztam is rájuk. De azt sem nagyon értem, hogy mi volt a különösebb baj a mostani előadásukkal. Jó, lehet hogy nem volt bent annyi élet, de akkor is hozták a megszokott irányzatot! Mindenesetre nagyon elszomorított ez a döntés, de még biztosan hallani fogunk róluk!
27/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,én is szavaztam:)
2010. okt. 21. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!