Miért csak arra a kérdésre válaszoltok amit ki lehet cikizni?
Hát én pl azért nem válaszolnék a vitaminhiányos kérdésedre (egyébként én nem olvastam azt), mert nem értek hozzá, hülyeséget meg véletlenül sem akarok írni. Az abortusszal kapcsolatban egyébként uez a helyzet.
És sokan imádnak pontozni, mindegy, hogy mit... Ez ellen nem nagyon lehet mit tenni, sajna.
Ja, és ha már itt tartunk, én meg azon tudok kiborulni, hogy vki megkérdezi, hogy pl. Mari v. Bözsi legyen a gyereke, és ez egyik ezt, a másik azt javasolja...hát azon mit lehet lepontozni???????
Itt többnyire tapasztalati válaszokat lehet kapni, tehát nem szakmait. Vagy legalábbis gondolom, h kevés a szakmai hozzáértő a válaszadók között.
Tehát valószínű, azért nem válaszoltak a kérdésedre, mert ilyennel még nem találkoztak. Nem láttam a kérdésedet, de én sem tudtam volna rá okosságot mondani, hülyeséget meg minek.
Én egyébként többnyire hasznos infokat kaptam a feltett kérdéseimre, elvétve volt használhatatlan.
A pontozással meg szerintem ne foglalkozz, abszolút nem reális.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!