Szerinted egy ötödikes lánynál belefér az, hogy elől 2 melírcsík legyen a hajában?
Az, hogy mi nevetséges, mi nem az egy egyéni vélemény, nem érv. Teljesen irreleváns behozni ide.
Maximum az egy érv, hogy tönkreteszi a haját, de ez meg nem feltétlenül igaz. Én 12 éves korom óta folyamatosan festem a hajamat, eleinte csak ez a két tincs dolog volt, a hajam köszöni szépen, de jól van. Sminkkel ugyanez a helyzet.
Az meg, hogy ne a külsejével foglalkozzon, hanem a tanulással, a legnagyobb idiótaság, amit lehet mondani. Ez a két dolog nem zárja ki egymást. Én anno évfolyamelső voltam, amikor elkezdtem sminkelni, hajat festeni. Jelenleg meg egyetemen két szakon tanulok párhuzamosan (az egyikkel cél elmenni a phd-ig), kutatásban veszek részt gyakornoki egy programon keresztül, a tanulmányi átlagom kiemelkedően jó. Ez marhára nem függ össze azzal, hogy ki mit csinál a külsejével.
Itt maximum az a valid érv, hogy a haj lenő, és arra nem telik, hogy X havonta megfelelő szakember befesse, a nem megfelelő körülményeket meg nem engeded, szóval mérlegeljen úgy a gyerek, hogy tudjon arról, hogy hogy fog kinézni X idő múlva a lenőtt, kopott haj.
Ha egy gyerek ne a külsejével foglalkozzon, hanem a tanulással, akkor körmöt se vágjon, hasat se vágasson, fogat se mosson, meg úgy ne is tisztálkodjon.
Meg persze semmi mást se csináljon. Nehogy nekiálljon olvasni, vagy megnézni egy filmet, s nehogy elmenjen biciklizni, s görkorizni se. Csak tanuljon! Semmi másra nincs idő!
Elvégre a felnőttek életét is csak a munka és az alvás tölti ki. Véletlenül se csinálnak semmi mást ezen a kettőn kívül, mert ezek kizárnak minden egyéb elfoglaltságot!
Néha nem tudom elképzelni, hogy azoknak akik mindent megtiltanak, mert a tanulás róvására megy, hány órából áll egy nap...
Amúgy a színes haj szerintem jobban néz ki egy gyereken, mint egy 70 éves nénin. Utóbbiakat valahogy mégsem cseszegetik, pedig (főleg nagyvárosban) azért vannak egypáran.
25
Milyen divatbemutatókat nézel te, ahol a modellek haja ki van festve? Az pont az az iparág, ahol ritkán nézik jó szemmel, ha van benned valami egyedi.
Ráadásul egy átlagos divatbemutatónak az lenne a lényege, hogy bemutassa azokat a ruhákat, amiket az emberek majd megvehetnek és a hétköznapi életben hordhatnak. A direkt WTF, használhatatlan ruhák nem kerülnek forgalomba.
Szóval ezt még azért gondold át kicsit...
u.i. Mari néni se divatbemutatóra megy vasárnap, hanem templomba! Vagy hogy ő direkt ki van öltözve, és még csak nem is úgy néz ki, mint a hét többi napján, már nem zavar?
Kedves utolsó!
Ezt hívják "szőrszál hasogatásnak"
Tudod ez egy kifejezés.
29
Te minek hatására találtad ki, hogy heteronak érzed magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!