Szerinted egy ötödikes lánynál belefér az, hogy elől 2 melírcsík legyen a hajában?
Ha az iskola engedi, tőlem full rózsaszínre is festheti.
Nem akadok ki a SZÍNEN.
Az enyém is ombre magenta, szóval nem kicsit lenne képmutatás...
14, egy termeszetes hajnak ritkan kell tobb koros szokites es ritkan lesz "csibesarga".
Nekem genetika miatt az egyebkent eredetileg barna hajam tele van voros pigmenttel, ez annyit jelent viragnyelven , hajlamosabb a sargulasra-vorosodesre (es egyebkent maganvelemeny de jobban is allnak a voros arnyalatok mint a szoke...) megis volt olyan fodrasz aki 1 alkalommal gyonyoru vilagos szoket csinalt a box dye feketebol rajta😅 pedig a feketet egyebkent is sargara szivja a szokito, nem meg egy voros pigmentes hajon.... nem mindegy a hozzaertes es a termek amikkel dolgozik. Ugyanez vonatkozik a haj leegesere is. Egy hozzaertonel nem fog leegni mert latja a hajad allapotan lehet e szokiteni es ha lehet mivel es milyen erosen.
Megertem , hogy elrontottad parszor a hajad de felrevezeto a kommented, mert mint irtam a hozzaerto tudni fogja lehet e es szep lesz az eredmenye ha lehet.
A kerdesre pedig, 6. Osztalyban volt eloszor a hajamhoz nyulva, par honappal a 13. Szuletesnapom elott. Semmi bajom nem lett tole, a vilag se dolt ossze. Felnottkent ki is kotottem a szepsegiparban, orulok hogy a szuleim hagytak megkeresni a stilusomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!