Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednéd a 13 éves kamaszlán...

Elengednéd a 13 éves kamaszlányod egy barátnőjével Budapesten tömegközlekedéssel bevásárlóközpontba?

Figyelt kérdés
2023. márc. 3. 17:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a 10-essel. Illetve ha esetleg vidékiek vagytok (mi azok vagyunk, fél órára Bp-től), akkor elkísérném őket egy darabon és megvárnám őket valahol. Ezzel kapnának egy kis önállöságot, mégsem teljesen egyedül mennek. De ez az én lányom, aki elég talpraesett ahhoz, hogy ne legyen gondom ezzel. 14-15 évesen már én is Pesten flangáltam, ráadásul 3 órát utaztam érte. Papírtérképpel. :D Más világ volt, de burokban most sem tarthatjuk őket...
2023. márc. 3. 21:29
 12/14 anonim válasza:
100%
Ha tudja, merre kell menni, akkor persze. Én 14 évesen kezdtem járkálni Budapestre vidékről (kb 1 óra), az egyetlen gondom az volt, hogy nem jó a tájékozódóképességem, és akárhol képes vagyok eltévedni :D Szóval én mindenképpen átbeszélném velük az útvonalat.
2023. márc. 3. 23:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha van helyismerete, megbízható, talpraesett és veletek szokott tömegközlekedni, akkor Budapesten belül igen.
2023. márc. 3. 23:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Simán. 13 éves, nem 3.
2023. márc. 6. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!