Engednéd, hogy 13 éves fiad hidegben rövidnadrágban járjon?
Nyugat Europaban lakom, hidegebb van mint Mo.-on, es a lanyok szoknyaban, harisnya nelkul, sok fiu rovodnadragban jar iskolaba. Altalanos iskolarol beszelunk.
Itt nem divat a folyamatos ovodabol es iskolabol valo hianyzas, nem betegek a gyerekek.
Semmi koze az oltozetnek a betegseghez, ez csak ilyen magyar berogzodes.
Nem engedném. Nem attól lesz beteg, de szerintem az se egészséges ha valaki nem érzékeli a hideget télen rövidgatyában.
Például a pajzsmirigybetegségnél van ilyen furcsa hőérzékelés.
Iskolába nem. Mégpedig azért nem, mert az osztályfőnök beszól érte. Kaptam már emiatt több levelet is, és nem érti, hogy a gyerek NEM FÁZIK. Pedig nem rövidnadrágban volt, csak kabát nélkül. Baromi fárasztó és unalmas már.
Sulin kívül viszont igen. Mi is éltünk északi országban, ugyanaz, mint az előttem válaszoló, kis szoknyában meg rövidnadrágban jártak a helyi gyerekek télen is. Nem hinném, hogy más lenne a genetikájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!