Engednéd, hogy 13 éves fiad hidegben rövidnadrágban járjon?
Még nincs ennyi idős a gyerekem, de már most látszik, hogy ,,télen is rövidgatyában mászkálós" fajta lesz. Én csak a vàdaskodóktól fèlek , biztos szépeket gondolnak majd arról hogyan ,,járatom" a gyerekem.
Szerintem ha ő nem fàzik, akkor max azèrt erőlteti az ember, hogy fel ne jelentsék.
Még meg sem nyitottam a kérdést, de màr làttam magamelőtt "bezzegkülföld" vàlaszàt.😂
Ittmindenkibugyibanrohangàl sohasenkinembeteg csakasokhulyemagyarbeteg négynégynégy.
De azért ismét itt vagy köztünk 😀 Ez meg ilyen bezzegkülföld berögződés.
Én megengedem neki, az én fiam is 13. Már nem szólnak be érte, mert megszokták, hogy ő ilyen. Mondjuk a jövő héten elvileg -10 is lehet reggelte, de ha fázik, majd felöltözik.
Egyébként pedig amúgy is képmutatás lenne a részemről, ha nem engedném neki, mivel futni én is rövidnadrágban szoktam.
Nagyobbik lányom volt ilyen: Gyerekem, nem lesz kevés az egy szál harisnyanadrág, tornacipő, vékonykabát? Tél van
Nem anyaaaaaa.
Hát jó...
Este 8-kor telefon:
Anyaaaaa, tudnál jönni értem? Nem jött a busz.
Mikor felvettem 1,5 óra hidegben ácsorgás után már lila volt a szája. Akkor kicsit elgondolkodott ő is, hogy bármi közbejöhet, nem árt felöltözni.
Nem érdekelne, ha akar, menjen. Ha fázik, akkor majd másnap felöltözik, de tudom, milyen idegesítő, amikor azért mert más fázik, azt hiszi te is beszól miatta.
-5 fok (most annyi van nálunk):
Rajtam van egy póló- kötött pulcsi + a túradzskim (ami nem bélelt, csak szélfogó) zokni-cipő és semmi bajom benne.
A barátomon póló-vastag pulóver kétrétegű sídzseki, két zokni és fázik.
És mindig megkapom, hogy én alul öltözök. Nem bmeg, csak nem vagyok fázós, ennyi rétegben, mint amit ő visel 300x megdöglenék olyan melegem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!