Új táskát szeretnék. Milyen márkákat ajánlotok, ami hasonló az adidashoz, nikehez?
Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 17:27
1/23 anonim válasza:
Nekem Puma táskám van, idén kaptam apukámtól - 10. 000 Ft volt, nem dicsekvésképpen mondom (mármint azt, hogy ennyiért vette, de 7 év alatt egyszer nem volt sok tőle...) és már elromlott az egyik zipzárja:(
Attól függetlenül jó, és tudom használni is.
Szóval: egy voks a PUMA mellett (:
13/l
2/23 anonim válasza:
Tisza. Olyan ,mint az Adidas, és legalább nem egy külföldi mamut vállalatot támogatsz : )
3/23 anonim válasza:
Nekem O'neill táskám van. 2 éve vettük asszem 18.000ért és azóta is tökéletesen bírja. :] Úgyhogy én ezt ajánlom. De a puma táskák is nagyon jók még. :P
14/L
6/23 anonim válasza:
Budmil. Nekem az van, imádom. Az enyém 8ezer volt, és gyönyörűű^^
7/23 anonim válasza:
Converse,Tisza
de nekem Adidas van az a legjobb
8/23 anonim válasza:
előző vagyok nekem 12 ezerért van adidas és semmi baja
9/23 anonim válasza:
eastpak, imádom, gyönyörű és minden évszakban újfajták jelennek meg, bár néha jól jönne egy kicsit több hely
szóval vegyél eastpakot :) kb. 12000 volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!