Mit szólnál ahhoz, ha találnál a 18 éves fiad szobájában egy dildót?
Figyelt kérdés
Megkérdeznéd tőle hogy miért van a szobájában?2023. febr. 10. 16:50
11/17 anonim válasza:
Én fiam szobájában műpuncit találtam. Azt mondtam használja egészséggel csak a higiéniával is foglalkozzon.
13/17 anonim válasza:
tudod te miért van ott szerintem
14/17 anonim válasza:
Lehet a barátnője felejtette ott
15/17 anonim válasza:
Ha nincs szexuális élete nővel biztos rá kérdeznék, hogy minek van neki olyan.. Nem lenne ezzel semmi probléma de azért jobb tudni hogy az ember fia melyik nemhez vonzódik
16/17 anonim válasza:
Nem kérdezném meg, semmi közöm hozzá. Egy 18 éves már felnőtt, vagy legalábbis közel van ahhoz, hogy felnőttnek lehessen mondani. Semmi jogom a szülőjeként megtiltani, megkérdőjelezni bármit. Ha szeretne, és kész van rá, majd beavat, bármiről is van szó. Ahol bizalmi kapcsolat van a szülő és a gyerek között, ott ez megtörténik. :)
17/17 anonim válasza:
Na szerinted mit? Lehet néha kölcsönkérném... hlye
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!