Mit szólnál ahhoz, ha találnál a 18 éves fiad szobájában egy dildót?
Tudod, az úgy van, hogy az emberek a személyes tulajdonukat jellemzően a házukban, szobájukban tartják. Ezért lehetett a szobájában.
A kérdés, ami téged igazából izgat, hogy mire az neki. Erre tudom a válasz: Szexhez kiegészítő.
Mind összességében, ami téged igazán érdekel, hogy azt ugyan hogy használja szexualizációhoz. De őszintén, mégis miért érdekel téged ez ugy igazán? Egyébként, soha nem árt, ha beszélget az ember a gyereke szexuális életéröl, nem jó, ha ez a téma tabu. De a "Minek neked ez a muf.sz?" nem a megfelelő nyitás azt hiszem.
Lehet a cssajával használjàk..
Amúgy azt hiszem jól meghúznám magam, hogy olyat láttam, ami nem ràm tartozik.
Egyrészt max véletlenül találhatnám meg, mert nem kutatnék a cuccai közt.
Amúgy semmit, 18 évesen legálisan azt rendel a szexshopból magának, amit akar.
Ha belepusztulnék a kíváncsiságba, akkor sem kerdezném meg tőle...
Egyrészt hiába lakik az én hazámban, nincs jogom kutakodni a privát szférájában. Ha rákérdeznék...megalázó helyzetbe hoznám.
A szexről, szexuálisról normális dolog beszélni, egészen addig ameddig sem a szülőnek, sem pedig a gyereknek nem lép át a téma mélysége egy bizonyos határt és nem érzik kínosnak. Valószínű azért nem említette a dildót, mert az számára már átlépné. A fiadnak, mint minden normális 18 évesnek van magánélete... Ha egy lánnyal használja soha nem is fogja említeni, ha pedig más okok miatt, akkor úgyis elmondja, ha úgy érzi, elfogadó fülekre fog találni.
Azt tanácsolom, légy vele megértő, türelmes és beszélgessetek sokat. Ne erről, bármiről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!