Miért hagyják a szülők, hogy a gyerekei ribuljanak akár neten, akár élőben?
Figyelt kérdés
Ez mindig foglalkoztatott. Nem azt mondom, hogy kontrollálják, de amikor egy csajjal vagy sráccal elszalad a csikó, mi a jó istenért nem állítják meg őket?2023. jan. 24. 22:06
1/16 anonim válasza:
Mert nincs rá idejük, 3 munkahelyen dolgoznak, hogy megvegyék a sok sz.rt a kölyköknek...
2/16 anonim válasza:
Mert occso a segely, olyanok szamukra a gyerekek mint a kiskutyak. Majd mire idosebbek lesznek, nem foglalkoznak vele
3/16 anonim válasza:
A legtöbbször nem is tudnak róla.
4/16 anonim válasza:
Ja meg sem emlitem, a vedekezes hianya…
5/16 anonim válasza:
a szülők ugyanolyan ribik/latrok, mi jogon pampognának?
6/16 anonim válasza:
Kevés gyerek számol be a szüleinek arról, hogy épp "ribul".
7/16 anonim válasza:
Mert nem tudnak róla.
Sok szülő mondta már nekem, hogy ők aztán nagyon lekövetik, mit csinál a gyerek az interneten.. Ja.. Amíg a gyerek meg nem tanulja, hogy létezik előzmények törlése gomb.
8/16 anonim válasza:
Rossz példamutatás, örökölt hajlam, rossz társaságba keveredés. Szerintem ebben a korban már mindegy, ha előtte úgy lett a gyerek nevelve. Szerinted mégis hogy tudná megakadályozni? Olvassa át az összes üzenetét mindenféle fórumon? Kössön rá nyomkövetőt, hogy merre jár?
9/16 anonim válasza:
Minden szülő úgy gondolja, hogy ő nem "úgy" neveli a gyerekét... Az ötödikes lányom szülőijén az ofő név nélküp elmondta, miket csinálnak egymással a gyerekek, a legborzasztóbb fiú apja meg hangosan szörnyülködött, hogy hova fajul ez a világ, ő tudja, hogy az övé nem érintett, mert nem úgy neveli, de a többiek kicsit jobban odafigyelhetnének. Komolyan, kifordultam a padból a röhögéstől.
10/16 anonim válasza:
,, a legborzasztóbb fiú apja " Azért ez erős kijelentés, a gyerekek nem maguktól tanulják ezt, és nem mindig otthon, ezt kölcsönösen tanulják el egymástól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!