Mennyire rossz a hetedikes lányom várható félévije?
21-es, azért ez tanártól függ. A lányoméknál a földrajztanár amikor a földtörténeti korokból íratott, mindenkinek egyes-kettes lett. Olyanokat kérdezett, benne sem volt a könyvben, aztán nyávogott, hogy milyen buták és lusták ezek a gyerekek.
Lehet itt izmozni, hogy csak az a dolga, hogy tanuljon, de nem biztos, hogy egy tinivel ezt meg lehet beszélni.
Fodrásznak simán felveszik ilyen jegyekkel.
#20! Érdekes, 10-20 gyereket tanítok évente, 10-20 különböző suliból és náluk pont ez az átlag. Véletlenül az összesnél, a leggyengébbtől a legerősebb iskoláig.
Azt kell megértetni vele, hogy iskolás éveiben kezd kialakulni az alapműveltsége.
Ha mindenre tojik, mehet majd az Észbontókba...
#25! Sejtettem, hogy nehéz lesz megérteni, amit írok. Nem a tanítványaim között ez az átlag, hanem a tanítványaim osztályában!
A korrepetálás meg már rég nem a rossz tanulókról szól. Van egy csomó kitűnő vagy négyes-ötös tanítványom is. Főleg most, a felvételi előtt sokan kifejezetten azért kerestek, mert erős sulikba akartak menni. Aztán van a másik véglet, ahol azért keresnek, mert a bukástól kéne megmenteni a gyereket. A kérdésben szereplő bizivel pont nem jellemző, hogy tanárt keresnek,(bár volt olyan is, csak ritka.)
#15 #16 #17 Ja, nagyon árulkodó, ha valakinek színes a körme, pláne ha tartósabban, nem valami két naponta lepattogó szutykot ken rá... Agyalágyultak...
Én is géllakkozom magamnak, ha egyszerűt csinálok, semmi minta, egy óra alatt megvan, fent marad 2-3 hétig. Mintával maximum 4 óra, ha minden ujjamra aprólékos, több színű mintát rajzolok, egyébként meg ha semmi extra a minta, hanem kevés, és 1-2 ujjamon van, akkor max 2 óra.
Nem hiszem, hogy ezen a 2-3 hetente 1-2 órán olyan sok múlik. Szerintem sokkal hasznosabb, ha tudja mit akar csinálni, és ezek a célok reálisak, nem pedig ráhajt a kitűnőre, elmegy gimibe, hogy addig se kelljen kitalálni mi a terv, majd ha végez, akkor ott álljon egy érettségivel, meg azzal, hogy still nem tudja mit kezdjen az életével.
#27! Természetesen nem vezetek róla statisztikát, mivel annyira nem érdekel. De tekintve, hogy a szülőket igen, mert az a mániájuk, hogy másokhoz hasonlítják a gyereküket, a Krétában meg látható volt az osztályátlag tantárgyakra lebontva is, tudom, hogy marhára nem a kitűnő az átlagos. Kézségtárgyakból 4-5 az átlag, minden másból 3-4. Pont mint a Kérdező gyerekénél.
Egyébként nem igazán értem, milyen érdekem lenne abban, hogy ezt hazudjam😂
#28, nem a körmözéssel járó időt sajnáljuk tőle, te, agyalágyult, te :)
Hanem azt, hogy egy 13 éves kislánynak(!) nem kell műköröm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!