Szerintetek mi a legidegesitőbb tulajdonsága egy tinédzsernek ?
Az arc.
Emlékszem, régen ha hangosan fociztunk a lakótelepen, és jött egy öreg bácsi, már jött is a pofon. Most meg lassan ők mennek neki az öregeknek.
A szülők belenevelik, hogy mindent szabad, a tanárnő nehogy már rászóljon, persze, hogy kretén a gyerek..
-motiválatlanság, lustaság ("jó a 2-es is, csak görbüljön", "minek csináljak 16-17 évesen nyelvvizsgát, ráér az")
-flegma viselkedés, beszólások mindenre, mindenkire
-sunyiskodás, hazudozás
-énközpontúság, csak neki lehet igaza, csak úgy jó, ahogy ő kigondolta, neki mindent szabad
-Nagyképűség, mások lenézése
-Empátia hiánya pl.: ha valaki elesik, mi az első egyből kiröhögni, megalázni, közben meg normális ember segítséget ad.
-Más problémájának lenézése. pl.: az osztályból valaki elmeséli, hogy milyen baleset élt meg, erre a többiek, hát az semmi, pedig ez is okozhat komoly lelki problémákat.
-Egymás cikizése, kiközösítése, mások zaklatása. látni, mennyi fiatal lett mostanában öngyilkos, gyurei kislány, Tisza Gábor stb
-Amikor 10 éve középiskolás voltam, akkor is ment ez a másik beégetése, be offolás, kóstolgatás
-Nem tanulás, amikor én középiskolás voltam kb 5en tanultunk, 4-es ,5ös tanulók voltunk a többiek, 1es 2es. Pedig nem nehéz suli volt, többeke csak mindig kegyelem 2esel. De még sokan 1 oldalt kellett megtanulni, de hiába.
5-nek: a szomszédlány története nem adekvát válasz, habár kamasz. Az egy sérült ember.
A kamasz flegmázása és hogy mindent sokkal jobban tud, na az rohadt idegesítő.
Utolsó jól mondja, egy kamasz azt hiszi érettebb a koránál, mindenkinél okosabb, meg tapasztaltabb, na az idegesítő.
Amikor tinilányok 15-16-17 éves kiscsajok simán 30-40 éves pasikkal vannak, mert ők ennyire meg annyira érettek, meg annyira meg annyira felnőtt férfira vágynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!