Normális viselkedés ez egy majdnem 12éves fiúnak?
Figyelt kérdés
Ha jön látogatóba a 11hónapos gyerekem játékaival játszik labdázik mint egy ütödött közbe ugrál az ágyon és hiába szólunk besértődik és fél óra múlva megint kezdi. Nagyon gyerekes a felfogása, nincsenek barátai. Valamelyik nap játszottam vele társast azt izgalmába mondta, hogy megeszi a kezét ha nem jól tippelt és megharapta a kezét. Állandóan félre vonul táncikál. Múltkor az apja kezet emelt rá hívta az anyját, hogy ő meg lett verve. Egy játekot nem tud idegeskedés kiabálás nélkül végig játszani. Egy szendvicset nem tud magának készíteni. Még mindig 2 gyerekkori plüssével alszik és ha a nagymamájánál van a nagymamának be kell menni a fürdőszobába amikor fürdik.2023. jan. 1. 21:23
11/21 anonim válasza:
Nyilván tudják, a gyereknek vannak pedagógusai is, csak előttetek nem beszélnek róla. Ami hülyeség, mert beszéd nélkül is látszik.
12/21 anonim válasza:
Én nem mondanám egyből értelmi fogyatékosnak (természetesen könnyen fennállhat gyengelméjűség), viszont komoly betegségei lehetnek. Én a leírásodból arra következtetnék, hogy komolyan el van, legalábbis el volt hanyagolva, a túlzott figyelemfelketési vágy, az infantilizmus és az agresszivitás emiatt is állhat fenn nála.
13/21 anonim válasza:
Vegyél neki egy gamer laptopot vagy egy iPhone 14 pro max-ot, hogy azon játszon és azonnal felnőtt lesz.
15/21 A kérdező kommentje:
Igen gyerek de a korabeliek egyatalan nem olyanok mint o. Ezeket leszamitva aranyos gyerek.
2023. jan. 1. 22:46
16/21 anonim válasza:
Valòszìnűleg van valami ,,zavara" amit nem kötnek az orrotokra. Ahogy viseljedik az nem ,,àtlagos", ,,normàlis".
De az sem, hogy megcsapkodtàk. Akkor a gyereknek volt igaza, hogy az anyjàhoz fordult segìtsègèrt.
17/21 A kérdező kommentje:
Nem ütötte meg senki!! Soha nem nyúlt hozzá még senki egy újjal se. Kezet emelt rá mert nagyon nem ertett a szóból de az anyja előbb ütné meg mint az apja
2023. jan. 2. 08:35
18/21 anonim válasza:
Azt hiszem, anyanyelvi ismereteid hiányosak. Szerinted mit jelent a kezet emelni valakire kifejezés? Azt, hogy felemeli a kezét?
19/21 A kérdező kommentje:
Olvasd el te mit irtal es akkor ertelmezzuk azt is! A megcsapkodtak mit jelent? Hogy megtortent a pofon! De itt nem tortent semmi ilyesmi soha!
2023. jan. 2. 11:05
20/21 anonim válasza:
Pont ezt akartam 18-as, a kezet emelés a megütést jelenti, kérdező.
Attól eltekintve, hogy akkor konkrétan nem ütötte meg, még megfondolandó, hogy otthon nem kap-e akár fizikai, akár lelki bántalmazást. Ha nem is fizikai, de lelki bántalmazást szerintem nagy eséllyel kaphat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!