Milyen különórákra jártok?
Hétfő: biosz
Kedd: grafika
Szerda: kémia és infó
Csütörtök: biosz (különtanár)
Péntek: angol
Kedden kézilabda edzés.
Az iskolai csapatban játszom,de hívtak 2 városi kézilabda csapatba is.Talán elmegyek oda...de az egyik tuti kilőve,mert hetente 2x van edzés,mindkét alkalommal 14:30-tól és én azokon a napokon 2-kor végzek.Nem érnék fel az edzésekre...:S
Másra nem járok.
A tanulás jól meg,szerencsére nincs szükség különtanárra.Ha valahol mégis elakadnék megkérdezem a szüleimtől illetve ha itthon van a nővéremtől.Vagy a suliba a tanártól:)
15/L
szia!
olasz, angol és spanyol nyelvre járok angolból és olaszból van egy alapfokúm de szeretnék egy középfokút:)
nem vagyok stréber, csak jó a nyelv érzékem:)
13/L
Ju-jitsu: hétfőn és szerdán
Balett: kedden és csütörtökön
Színjátszó/Drámaóra ha így jobban tetszik: péntek
+ péntekenként lovaglás mindig más időpontban
[Egyesek szerint a balett és a ju-jitsu (japán utcaharc) nem fér össze, pedig igenis segítik egymást. Ju-jitsun sokat erősítünk, így baletton magasabbra tudom emelni a lábam, stb., baletton leginkább nyújtunk (ha nem tanulunk táncot) és az ju-jitsun is hasznos mert ahhoz is kell valamilyen szintű hajlékonyság. Ami nem fért meg először együtt az a balett és a lovaglás volt, mert egy csomó dologban különbözik. Pl. baletton mindig vmiért "merev" csipő "kellett", könnyűügetésben az viszont nem jó, lovagláson majdhogynem pipálni kell a lábammal, míg baletton sokszor kell spicc, de áprilisban kezdtem a lovaglást és azóta megtanultam minden ilyet.]
H matek előkészító a felvételire, gyógytorna, de csak néha megyek el
K semmi
SZ matek előkészító, gyógytorna
CS magyar előkészítő
P matek külön tanár
Hétfő: RG, zongora
Kedd: énekkar, szolfézs
Szerda: angol, RG
Csütörtök: spanyol, zongora
Péntek: RG, szolfézs
Szombat: úszás
Vasárnap:hittan
Hétfő: énekkar
Kedd: -
szerda: zenetöri
csütörtök: olasz
péntek: zongora
szombat: angol
vasárnap: -
ez volt idén, jövőre teljesen más lesz. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!