Ez esetben is elítélnéd a kapcsolatot?
Tanárnő, aki 40 alatti és független, és a 17 éves fiad.
A srác olyan pozitív változásokon megy keresztül mióta tart a dolog, amilyeneken az élete 17 évében sosem. Sőt, sokan halálukig sem.
Sportolni kezdett, belehúzott a tanulásba, nem iszik és semmi cigi 3 hónapja, jogsira készül, egészségesen táplálkozik, semmi szemét kaja vagy cukros üdítő.
Mit számít, hogy mi lesz, ha majd egyetemre megy, meg blabla, ha már benne vannak?! :D
Tart, amíg tart és lesz miről mesélni az unokáknak! :)
Nyilván nem örök életre szól ez a kapcsi, de elítélni azért nem kell!
Senkinek sincs joga hozzá.
Ha egy férfi tanárral lenne ugyanez, az már követné a biztosítékot, holott ez is etikátlan, és ilyen tanár nem való tanítani.
Nem véletlen ítélik el az USA-ban is őket.
Igen, el. Ahogyan férfiban is elítélem.
Egy 40 éves érett felnőtt nő ne egy "kisgyerekkel" kezdjen.
Beteg.
Már a sokadik ilyen fórumod, más más kategóriában.
Szerintem egy 17 éves fiú már nem kisgyerek. Őt nem kell úgy félteni, mint egy lányt, akit felcsinálhatnak.
És mi van, ha a fiú volt a kezdeményező és addig üldözte a nénit, amíg az ellágyulva beadta a derekát?! :D
18: Á, szerintem egy 40-es nő azért már nem kfél védekezés nélkül és jó esetben tudja, hogy mit csinál! De ha mégis megtörténne a dolog, ő maga tud dönteni, nem kell hozzá anyuci.
Igen, egy lányt mindig jobban kell félteni - ha kettős mérce, ha nem! :D
19-es, ez bullsht.
Szerintem meg sokkal jobban kell félniük az olyan fiúknak, akik fűvel-fával kefélnek, hogy na, melyik csajnál üt be a krach?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!