Lány vagy fiú lennél inkább ha választhatnál?
Figyelt kérdés
lécci nemet és kort is írjatok!2010. szept. 30. 16:56
21/34 anonim válasza:
Nekem ez így jó!
furcsa lenne a fiúk helyett lányok után nézni :D
13/l
nem szeretnék fiú lenne :P
23/34 anonim válasza:
Én lány vagyok és az is akarok maradni. A fiú létet, max kipróbálnám pár napig.
L/14
24/34 anonim válasza:
én kipróbálnám,hogy milyen fiúnak lenni.:D és lehet,hogy maradnék is úgy,de viszont azért hiányozna a női létem.:D
szval azért szerintem maradnék lány.:)
13/L
25/34 anonim válasza:
"Ha választhatnék, újra lány lennék." - Én úgyszintén.
Szerintem lánynak jobb lenni. :D
De ha fiú lennék, valószínűleg az itt leírtak ellentétét mondanám... Ki tudja... :D
27/34 anonim válasza:
14/L vagyok de fiu lennék mert nem hiszem el h a sok segg fiu nem mer lépni látszik h tetszik nekem és én is neki de képtelen inkább elmenekül könyörgöm:D amugy meg azért is lenék fiu mert mijen lenne már a hokizásrol beszélni a fiuöltözöben a haverokalxD
28/34 anonim válasza:
Előző, kérlek, tanulj már meg írni, besz*rok...-.-"
29/34 anonim válasza:
lehet,hogy inkább fiú lennék.:/
és akkor senki sem b*szogatna,hogy miért nézek focit szombat/vasárnap este:D
13/L
30/34 anonim válasza:
ha választhatnék, mindenképpen lány szeretnék maradni! bár amikor megjönne szívesen lennék fiú... na mindegy jó ez így : )
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!