Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves kortól engedtétek a...

Hány éves kortól engedtétek a lányotoknak?

Figyelt kérdés
-karika fülbevaló -haspoló -hajfestés -smink -fülbevaló -műköröm -fiúsan rövíd haj -merevítősmelltartó -köröm lakk

2022. dec. 3. 11:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
20%

Karika fülbevalónál jó volna tudni, mennyi átmérőjű.. kicsit akár pár hónapos korától, de ilyen lóméretű szopatókarikát, azt szerintem 14 év alatt nem való

Haspóló? Az mi?

Hajfestés, hát, szerintem 16-tól, vannak olyan iskolák ahol nem is nézik jó szemmel

smink az azért felső tagozattól (11-12) mehet, ha szeretné

Műköröm is inkább 16 felett

"Fiúsan rövid haj" itt megint tisztázni kéne, hogy ez mit jelent? Olyan mint Miley Cyrus-nak? Arról próbálnám lebeszélni, de ha nagyon azt akarja, akkor középiskolás kortól fogcsikorgatva megengedném

Merevítős melltartó az olyan 13-14 éves kortól attól függ, hogy fejlődik

Körömlakk szintén középiskolától.

2022. dec. 3. 18:06
 22/30 A kérdező kommentje:
21es a haspoló olyan felső amibe a fél hasa kint van. karika fülbevalónál meg a nagy tenyérnyire gondolok
2022. dec. 3. 18:27
 23/30 anonim ***** válasza:
14%

Karika: barmikor, nyilvan kislanynak kis karika, nagyobb koraba amekkorat szeretne😄 es ha lesz lanyom en ki fogom lovetni a fulet ujszulott koraban🥰

Haspolo: azt nem engednem, legfeljebb ami nagyon keveset mutat

Hajfestes: 16

Smink: 13

Mukorom: 13

Melltarto: amikor szukseg van ra

Rovid haj: soha, nem fiu hogy rovid haja legyen

2022. dec. 3. 20:47
 24/30 anonim ***** válasza:
21%
Hiába pontoztátok le a 18-ast, van igazság, abban, amit ír. Egy szóval nem mondta, hogy a nemi erőszak nem bűncselekmény. Egyértelmű, hogy az erőszaktevő a bűnös, és aki átéli az áldozat, de nem kell ilyen messzire menni. Ha egy 12 éves kislány 12 éves kislánynak néz ki, akkor a pedofiloktól van veszélyben. Ha viszont a 12 éves kislány 20 éves r.bancnak néz ki, akkor a pedofilok nem nyúlnak hozzá, viszont felnőtt férfiak 20 éves r.bancként fogják kezelni. Belőlük meg jóval több van, mint pedofilból. Ez nem azt jelenti, hogy megerőszakolják, de beszólhatnak neki, megkérdezhetik, mennyi a tarifa, vagy lenne-e kedve felmenni hozzá b@szni egyet. Amennyiben tisztázódik a "félreértés", ezen pasik 99,9%-a, békén fogja hagyni, tovább megy, nem kerül sor erőszakra. De! Ha azt szeretnéd, hogy a gyereked ilyen helyzetbe SE kerüljön, annak legjobb mondja, hogy 12 évesen úgy nézzen ki, mint egy 12 éves kislány, ne úgy, mint egy 20 éves r.banc, ezért pedig, mivel kiskorú, te vagy felelős. (A strandos példa nagyon nem jó ide, mert attól, hogy egy gyerek fürdőruhában van, még bőven látszik, hogy gyerek.)
2022. dec. 3. 23:18
 25/30 anonim ***** válasza:
91%
Attól, hogy szolidan ki van festve a szeme, ki van lakkozva a körme, vagy ne adj Isten, haspóló van rajta, még nem fog ribisen kinézni. Én írtam, hogy a 10 évesem sminkel, és szereti festeni a körmét, de ettől még 10 évesnek néz ki. Kifejezetten aranyos, copfos, szemüveges kislány. Próbálgatja a nőiességet, amit én abszolút támogatok.
2022. dec. 3. 23:55
 26/30 anonim ***** válasza:
9%
14. életévtől minden mehet. Akkortól már fogyasztható, a kis finomság. A törvény és az erkölcs engedi!
2022. dec. 3. 23:59
 27/30 anonim ***** válasza:
87%
26: de az apja nem, az beletapos a szadba te pusztulat
2022. dec. 4. 03:35
 28/30 anonim ***** válasza:
79%

Fülbevaló- Mi nem lövettük ki a fülét még,(15 hónapos) úgy vagyok vele ha szeretné én magam viszem el.

Haspoló- Szerintem suliba nem, de amúgy attól függ hogy viselné. Visszanézve a régi gyerekkori képeinket, ránk is adtak anno magasabb derekú szoknyával nyáron.

Hajfestés - Talán 14 évesen amikor gimibe megy már.

Smink - 14-15 szolidan nappal ha ő szeretné.

Műköröm- 14 éves kortól simán, de mondjuk ha egy esküvőre megyünk akkor előbb is lehetne neki egy egy alkalomra. Természetesen gél lakkra gondolok 14 év alatt. Nekem is gél lakkom van, de mondjuk én hajat nem festek és nem is sminkelek. Egyedül műszempillám volt még a baba születése előtt míg dolgoztam.

Rövid haj- Ez az ő döntése igazából.

Merevítős melltartó- Ez is az ő döntése, nyilván attól is függ hogy mikor lesz neki akkora cicije.

Körömlakk- 5-dik osztályos korban szerintem ha a suli nem tiltja akkor miért ne lehetne. Előtte mondjuk hétvégén.

Nem tartom magam merev szülőnek, de majd nyilván meglátjuk. Szerintem nem attól lesz jó gyerek, mert minden tiltva van. Majd igyekszem megtalálni az arany középutat. Remélem sikerül.

2022. dec. 4. 07:22
 29/30 anonim ***** válasza:
5%
Ami nőies, azt 13-14 évesen megengedném. Ami lotyós azt soha (haspóló, short) meg ami fiús azt is soha. (Rövid haj).
2022. dec. 4. 21:28
 30/30 anonim ***** válasza:
11%

karika fülbevaló: 12 éves kortól

haspoló: 12 éves kortól

hajfestés: 14 éves kortól

smink: 12 éves kortól

fülbevaló: bármikor

műköröm: 12-14 éves kora között fiúsan rövíd haj: bármikor merevítősmelltartó: amikor szükséges

köröm lakk: otthonra 4-5 éves kortól, suliba 10-11

2023. jan. 6. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!