Hány éves kortól engedtétek a lányotoknak?
Fülbevaló és rövid haj bármikortól.
A többi 18 felett.
2.
Karika fülbevaló = roma lány. Ott jelentése van.
Merevítős melltartó:
amikortol a cici mérete vagy az ő komfort érzete igényli.
Fülbevaló szerintem lehet amikortol szeretné.
Haspolo- nyáron olyan helyekre ami nem igényel más dressz kódot 10-13 felett szerintem oké (suliba én nem engedném)
Hajfestést szerintem gimiben már egy kis lájtos melir, vagy balayage vvagy ombre már oké.
Smink: mi 7-8.ban kezdtük kis szajfény, szemceruza tus....
Visszafogott műköröm nem az a fogpiszkalo hosszú szerintem gimiben oké,
Ha rovid hatjat szeretne akkor azt bármikor.
Koromlakkot szerintem ahogy a suli szabalyai engedik már általános felső tagozatban...
Hát én lehet, hogy ultraliberális vagyok, de a lányom 10 éves, és jelenleg így állunk:
Karika fülbevalót nem akar, se semmilyet, de ha akarna, lehetne.
Haspóló: Nyáron simán. Suliban meg úgyis szólnak érte.
Hajfestés: buliból, spray-vel
nyugodtan, tartósat a suli sem enged.
Smink: Idén szeptember óta sminkben jár suliba. Ötödikes.
Fülbevaló: Nem akar, de ha akart volna, bármikor.
Műköröm: A körmösöm 14 év alatt nem csinál ilyet, se géllakkot, máshoz meg nem vinném, szóval innentől.
Fiúsan rövid haj: Erről minden életkorban megpróbálnám lebeszélni, mert ronda. De ez sem az engedélyemtől függ.
Merevítős melltartó: Ha szükség lesz rá. Ahogy így elnézem, 1-2 év múlva.
Körömlakk: Már ovis korában is engedtem neki. A suliban úgysem engedik, bár múltkor a körmösön kifestette neki franciára, azért nem szóltak, talán észre se vették.
7es!
Sokan még ma is azt hiszik, hogy elég egy kis körömlakk meg haspóló, és elkvul a kislány. Olvastam már itt olyat is, aki azon akadt ki, hogy az ovisok rágós tetkót ragasztanak a karjukra, mert az milyen már.
karika fülbevaló - Mikortól nem kisgyerek, s játék közben nem tépődik ki.
haspoló - Passz.
hajfestés - Bárhány. Nem akadok ki egy színen. Az enyém most vörös + barna eredeti ombrés, ha meg legközelebb festem, lilás lesz.
smink - Mikorról meg tudja csinálni magának úgy, hogy nem Halloweeni sminknek néz ki.
fülbevaló - Feltehetőleg úgy visszük haza a kórházból (mint ahogy engem is vittek). Aztán hogy milyen rendszerességgel hord, majd eldönti. 13 éves korom óta én is csak ritkán hordok.
Műköröm - Saját hosszú köröm párti vagyok. A gyerekemet is próbalom majd arra nevelni, hogy ahelyett hogy 2 hetente körmöshöz menjen, csinálja meg magának a sajátját. Sokkal olcsóbb, szebb, s festés nélkül is jól néz ki.
fiúsan rövíd haj - Amikor akkora, hogy nem bánja meg. Egy pl 5 éves valószínűleg 2 nap múlva elkezd sírni, hogy ragasszák vissza...
merevítősmelltartó - Mikortól kell. Milyen kérdés ez? :D
köröm lakk - A színeken nem akadok ki...
-karika fülbevaló amikor az tetszik neki
-haspoló sulin, vagy más olyan helyen kívül ahova nem való és mondjuk 25 fok felett van a hőmérsékletet, amikor akarja
-hajfestés kozepiskolás korától, tehát olyan 15 ev
-smink szintén de nem fogom bíztatni hogy osszekenegesse az arcát napi szinten. De engedem neki ha akarja, szolid nappali smink Suliba. Buliba meg amit akar.
-fülbevaló barmikor ha szeretne
-műköröm a van rá pénze (zsebpénz) 14 év felett és normális, hordható. Nek 12 centis giccses.
-fiúsan rövíd haj - bármikor ha azt szeretne
-merevítősmelltartó amikor indokolt
-körömlakk suliba nem, nyáron bármikor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!