Mit szólnátok, ha a gyereketek a Wicca vallást venné fel?
Figyelt kérdés
Ez ilyen kelta újpogányság, modern boszorkányság.2022. nov. 20. 12:17
21/33 anonim válasza:
Nekem akkor is ez jutna eszembe róla, és kiröhögném.
https://www.youtube.com/watch?v=Qm4b1GkEnJo&ab_channel=Sheel..
Ez egy korrekt válasz a kérdésre. Mit szólnék hozzá? Ezt. nem kell töröltetni/törölni csak mert van akinek nem tetszik :D
22/33 anonim válasza:
A Wikipediás leírás alapján szimpatikusabb, mint az égig dicsőített kereszténység...
Én ateista vagyok.
23/33 NTBS válasza:
Idővel kinövik. Anno ott volt az EMO. Azok a lányok is kinőtték.
24/33 anonim válasza:
Az emo egy szubkultúra (amit nem csak lányok követtek). A wicca egy vallási gyakorlat.
25/33 anonim válasza:
Még egy provokatív kérdés...
Nekem is volt wicca korszakom tizenévesen, nem nőttem ki,. inkább beépítettem a világnézetembe.
Másrészt nem új dolog, már a 2000-es évek elején ismert dolog volt. De tudom, ez a kérdés is polgárpukkasztásra való.
26/33 anonim válasza:
Mi ebben a provokáció, most komolyan? Hogy nem keresztény?
27/33 anonim válasza:
Az, ahogy feltette a kérdést, egyfajta formában arra várva, hogy majd szidni fogják. "Mit szólnátok?" Már az ilyen kérdés kezdet is enyhe vitageneráló. Úgy tette fel a kérdést, mintha ez valami rossz vagy meghökkentő dolog lenne. Erre reagáltam, hogy provokatív.
28/33 anonim válasza:
Nem igazán tudom hogy máshogy telhette volna fel a kérdést...
29/33 anonim válasza:
Egyáltalán nem sugallja hogy a wicca rossz, ezt csak te magyarázod bele.
30/33 anonim válasza:
Vicces, hogy én magyarázom bele, tekintve, hogy ha visszaolvasod a korábbi válaszomat, "Nekem is volt wicca korszakom tizenévesen, nem nőttem ki,. inkább beépítettem a világnézetembe."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!