Boszorkányság és párkapcsolat?
Nekem a párkapcsolat volt előtt, aztán a wicca. Szép fokozatos volt és a párom azért nem pánikolt be, mert látta, hogy vagy a logikusnak tűnő elveket vallom vagy pedig senkinek se ártok ezzel.
Szépen elmagyaráztam neki, hogy szükségem van kapaszkodóra. Ha normális a partnered, valószínűleg megérti.
Nehéz lenne engem leírni, de a lényeg, hogy mélyen spirituális vagyok. Szóval minőségi partnert kerestem egész életemben.
Igy is óvatosnak kellett lennem, hogy hogyan avatom be őket. Nem egyszer volt rettegés, hogy akkor én most gonosz vagyok-e, fekete mágiát csinálok, beletörök mások életébe és privát szférájába a tudtuk nélkül, manipulálom őket, stb.
De mindig eljutottunk oda, hogy megbeszéltük mit miért csinálok, és ő mit gondol róla, és a nézőpontjával megpróbáltam még jobb lenni.
A dolgok magasabb szintjeinél nincs probléma. Nem ilyen jellegű.
Volt wiccás párom is. Olyan szinten volt, hogy minden szeretkezés után több perces transzhalucinációja volt. Ő is aggódott dolgokon, de sikerült elmagyaráznom, hogy ami vagyok, és amit teszek, jó. Szóval hiába vallás, nem feltétlen lesz egy beszűkült egyén.
Nekem most a főnökön is tudja, hogy kb "varázsló" vagyok. Néha meg is kéri, hogy nézzek meg 1-2 dolgot. legutoljára a gyereke IQját kérdezte, mert hogy valami nevelő azt mondta, hogy okos vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!