Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vonzottatok már be párkapcsola...

Vonzottatok már be párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Nem konkrét embert, hanem kapcsolatot. Hogyan csinaltatok?
2021. dec. 30. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Én szexuális kapcsolatot többször vonzottam már be pénz segítségével.

Ezen az oldalon segítenek: [link]

2021. dec. 30. 18:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Rengeteget. Minden kapcsolatomat bevonzottam, és mindig pont olyan lányt, akit akartam. Az átlagos emberek ha látnák hogyan élem az életem, varázslatnak tartanák. Az elején még sok a bajlódás, akaratoskodás, elvárás hogy megtörténjen amire vágyik az ember, de én már csak elképzelem a lányt, a részleteket, milyen érzést akarok vele átélni, párbeszédeket.. Magyarán, csak álmodozom. Aztán elengedem. Nem gondolok rá direkt, nem csinálok semmit. Majd jön, ha jönnie kell. És mindig jön.
2021. dec. 30. 21:02
 3/7 A kérdező kommentje:

2. De jó.

És ez azt álmodozást tényleg mindig csak egy alkalommal csináltad?

En állandóan almodozok, ugyanígy elkepzelek jeleneteket, mint te. Csak az a baj, hogy én sűrűn csinálom ezt, pedig tudom, hogy az elengedessel történik meg.

2021. dec. 30. 23:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem csak egy alkalommal. Amennyiszer jól esett, de az elengedést úgy értem, hogy ha egyszer azt éreztem, elég volt nekem, akkor nem éreztem kényszert, hogy rá gondoljak újra és újra.

Minél többet álmodozol róla feszültségmentesen, és jól esik, annál jobban bevonzod.

2021. dec. 31. 01:50
 5/7 A kérdező kommentje:

De jó, hogy leirtad adott egy kis löketet :)

En sem szandekosan csinalom, csak az esteim igy telnek, abrandozassal.

Köszi a választ.

2021. dec. 31. 02:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor menni fog, és minden oké lesz. Az időt nem lehet tudni, az én részemről legalábbis. Belül éreztem, mikor állok rá készen igazán, és jött. Volt h hosszabb idő múlva, és addig csak álmodozgattam, volt h szinte azonnal, egyik szakítás után jött a másik.

Ha adhatok egy tippet, amit Balogh Bélától is olvastam... Sokat manifesztált ő is, de mindig volt egy kis baki azzal, akit manifesztált. Ezért egy olyan mondatot, képzeletet alkotott, amiben nem lehet bakit találni. Én pl. olyat manifesztáltam legutóbb aki átlagosabb, egészségesebb, anyagi léttel törődő volt, pénzügy, egzisztencia, tanulmányok. Mert azelőtt túl érzelmes, túl elszállt hippi lányokkal ismerkedtem, és nem értették az én anyagias törekvéseimet. De ez az anyagias lány pedig már túlzóan az volt. Mintha mindig a szélsőségbe esne a manifesztáció.

Ezért már olyat manifesztálok, akiről azt képzelem, hogy "minden szinten tökéletesen hozzám illik." Balogh Béla is ilyen univerzális, mindenre jó mantrát ismételgetett ilyen téren.

2021. dec. 31. 02:20
 7/7 A kérdező kommentje:

Érdekes.. nálam is volt, hogy valamilyen vonzás biztosan elindult, csak valami félre sikerült.

Például volt egy kósza gondolat, ahogy a párommal zenezunk és kocsikazunk a rakparton. Ez megtörtént aztán, de nem a tökéletes emberrel, hamar vége lett.

Aztán elképzeltem egy másik embert még a lakóhelyét is. És jött, akit elképzeltem azzal a lakóhellyel. De ő meg valamiért hiába nem szakadtunk teljesen sose el egymástól, de mintha nem lett volna annyira odáig értem sose. Amit azért sajnálok is, mert nekem gondolom azért IS esett nehezemre őt mindig elengedni, mert annak tudom be, hogy őt én vonzottam az életembe.

Hozzá hasonlót szeretnék, csak akivel megjobban passzolunk egymáshoz. Most van bennem egy kis gát, hogy még egy hasonlót, csak nála hozzám jobban illőt nem tudok megegyszer vonzani.

De ezt fogom tenni amit javasoltál. Megpróbálok olyat vonzani, aki "minden téren hozzám illik" és aki mindentéren hozzám illik az biztos épp úgy fog szeretni ami nekem a legjobb.

De azért érdekelne nálad nagyjából mennyi ideig tartottak ezek a vonzások.

2021. dec. 31. 04:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!