Szülők, hogyan reagálnátok, ha a tini fiatok rocker lenne és ilyen androgün darkos stílust venne fel?
Úgy, mint vállig megnövesztett haj, feketére lakkozott köröm, fekete női harisnya, fekete szemfesték stb.
Tehát egyszerre úgy nézne ki, hogy nem látod rajta, hogy fiú vagy lány, meg úgy mintha most szabadult volna a kriptából.
Én elsőként elgondolkodnék azon, hogy kielégítettem-e eléggé az érzelmi igényeit, hogy tudja-e, hogy attól, hogy az anyja vagyok, aki szereti, még tisztelnie kell és nem tehet meg akármit.
Betudnám a kamaszkornak, de ha később sem változna jobb irányba, ha nem igen nőné ki, sőt depresszióba esne, elkezdene önbántalmazni, akkor elvinném egy pszichológushoz.
Engem nem izgatna hogy milyen stílust képvisel, míg nem veszélyezteti magát és a környezetét.
Ha pl vagdosná magát mert az milyen darkos, akkor közbe lépnék egyébként azt ken magára amit akar.
En is voltam emos, goth, sőt, pokemon korszakom is volt. Kinőttem.
De én lány vagyok.
Legyen stílusa ez tény. De ha átmegy lányba (nekem a hosszú haj, körömfestés, harisnya, csak amiket írtál) akkor nagyon elgondolkodnék mit rontottam el a nevelésében.
Amúgy nem mindenki növi ám ki... nekem is azt mondták a családomba "majd kinövi"amikor nem engedtem levágatni a hajam,meg bakancsban jártam még a sarki boltba
És végül nem nőttem ki ès nem is fogom soha
Letaglózott lennék, próbálnék beszélni vele, hogy hagyja el ezt a stílust, mert ettől hánynia kell az embernek.
Persze nem erőszakoskodnék, egy idő után totál ráhagynám, de attól még ugyanúgy letaglózott maradnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!