Elengednéd külföldre, egy hosszú hétvégére a kamasz fiadat (16+)és a felnőtt (30+)szeretőjét? (Nő a szerető.)
Nézd, 16 éves. Kamasz, lázad. Ha nem engeded el, megromlik a kapcsolatotok. Ha elengeded, mi történhet, ami itthon nem? A szomszéd bácsi 16 évvel volt idősebb a szomszéd néninél, 16 éves volt a néni, mikor összeházasodtak, 17 évesen szült. 55 évig voltak házasok, és 3 hónap különbséggel mentek el. A néni belebetegedett a férje elvesztésébe. Már a temetés napján sem volt önmaga, folyamatosan ment volna "Bandihoz", mi azt hittük, a fiához, és meg is kérdeztem tőle, hogy miért nem viszik el, mire mondta, hogy nem hozzá Bandihoz menne, hanem a papához. (Nagyon jó szomszédok voltak, bármikor számíthattunk egymásra, tehát nem belepofáztam a más dolgába, ha nem voltak itthon mi vettük fel a nyugdíjukat, rendeztük a tyúkjaikat, (igazából nem sokszor voltak oda, akkor is max egy hétvégét, mikor az unokák esküdtek, vagy mikor a dédik születtek) ha mi nem voltunk itthon, ők átvették a futártól a csomagot, ha hosszabb ideig voltunk oda, locsolták a kertet, etették a kutyát.) Ezt csak azért írtam le, mert nem minden a kor. Az öreg módos családból származott, sokszor mesélték, hogy mondták is, hogy biztos azért ment hozzá, egyszerű kis falusi lányka, meg hogy felcsináltatta magát hogy ott ne hagyja. Hát nem.
Persze a te esetedben lehet más a helyzet, de ezt azért írtam le, hogy nem kell mindig a legrosszabbra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!