Titeket szoktak piszkálni, vagy szoktátok piszkálni a gyerekeiteket hogy van e már valakijük, valakiket?
Kiskamaszként még nem "csesztettek" ezzel, de ahogy idősebb lettem, gimis, akkor már jöttek azért rokonoktól a kérdések, hogy "Mi van a fiúkkal?", "Vannak helyes fiúk?", ilyenek. Most leszek majd 20, még nem volt barátom, nyáron anyukám barátnőivel elmentünk valahova, ott is téma volt, hogy mi újság a fiúkkal, amikor mondtam, hogy semmi, akkor totál meglepődtek, hogy de hát az hogy lehet. A szüleim nem szólnak semmit.
Szerintem ez legyen mindenkinek a saját dolga. Én sem vagyok kattos, ronda sem, egyszerűen csak akárhova megyek, nem találkozom olyan emberrel, aki tetszene és akivel el tudnám képzelni, hogy legyen köztünk valami, sokszor még fiúk is alig vannak. Az egyetemen a szakomon is több a lány, járok nyelviskolába, ott is 1 fiú van csak és 9 lány, most majd diákmunkára megyek, ott is sokkal több lesz a lány, mert olyan helyen fogok dolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!