Honnan, miből sejtetted hogy a fiad valószínűleg meleg?
"Most még csak 10 éves, nem is biztos hogy meleg lesz, csak néha úgy tűnik a viselkedéséből"
Inkább nálad van valami gond fejben, ha már 10 éves korában ilyen jeleket keresel rajta. Egyébként nincsenek konkrét jelek. És szegény gyereket, ha állandóan ezzel traktálod, a végén azért lesz meleg, mert belebeszéled ezt.
Na, akkor kapsz egy normális választ is :D Rólam anyám azt hitte, hogy leszbikus vagyok, mert szerettem a fiús dolgokat, például a focit, nem szerettem a kifejezetten nőies ruhákat, de ezen kívül mondjuk semmi extrém dolog nem volt a külsőmön. Nem támadott le, csak amikor mondtam neki 13 évesen hogy most nem érdekelnek a fiúk, akkor megkérdezte, hogy akkor a lányok érdekelnek? De teljesen normálisan, mondtam, hogy hát nem.
Amúgy biszex vagyok, erre később jöttem rá, de neki azóta sem mondtam el, mert hetero kapcsolatban élek, felesleges. Nekem a kamaszkoromban volt egy depresszív időszakom emiatt az egész miatt, de gyorsan túllendültem rajta.
Lehet, hogy vannak jelek a fiadnál, hogy meleg lenne, de nem biztos, hogy az, lehet "csak" biszex, és lehet, sose fogja elmondani. A lényeg, hogy tudja, hozzád bármikor fordulhat, de őszintén szólva nekem nem a családom segített ebben, hanem a barátaim, a szüleim előtt cikinek éreztem a dolgot, még akkor is, ha amúgy normálisak.
Az előző válasz a 10esnek ment.
Kérdező, tök jó a hozzáállásod, csak esetleg majd ne legyen csalódás ha első körben nem veled osztja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!