Mi az oka egyre több tinilány hord műkörmöt?
Figyelt kérdés
Én 8-10 éve voltam gimis, akkoribban csak pár lány festette a körmét, de műkörmöt senkin nem láttam.
Ma meg szinte a tinilányok 30-40%ának műkörme van. Mi az oka?
Nem rosszindulatból kérdezem, csak kíváncsi vagyok mi történt az elmúlt években.
2022. szept. 30. 09:25
11/18 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, de magamon nem tudnám elképzelni. Hogyan lehet ebben takarítani, súrolni, mosogatni.. El nem tudom képzelni. Nekem a munkám miatt nem lenne jó ötlet, de nagyon tetszik. (ápoló vagyok)
12/18 anonim válasza:
En 26 vagyok, felragasztos mukoromre emlekszem, soros/tincses muszempillara es nem szerettek a gimiben az eros sminket, bar en evangelikus iskolaba jartam. De mire en erettsegiztem (2015-ben) a nalam par evvel fiatalabbaknak mar rendes zseles mukormuk volt.
15/18 anonim válasza:
Én körömrágás miatt kezdtem hordani. Mostanra már a sima körmömet se rágom, de annyira megszoktam, és tetszik, hogy még mindig hordom.
16/L
16/18 anonim válasza:
Én 8 éve érettségiztem, de 10. osztálytól felfelé rengeteg lánynak volt már akkor is.
17/18 anonim válasza:
Most voltunk iskolairendezvenyen 8.os gyerekemnél. A lanyok nagy reszenek van műkörme, legalabb a felenek
18/18 anonim válasza:
nekem tesóm a kétezres évek végén volt gimis és sokaknak volt műkörme, én 2020-ban végeztem és nekem néhány osztálytársamnak volt műkörme, legtöbbjüknek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!