Milyen hobbival tudja lekötni magát egy tini a kockuláson kívül?
Érdekes, ha pl valaki a szabadideje egészét olvasással, a barátaival lófrálva bulikban, vagy sportolással tölti, azzal senkinek semmi baja sincs, de ha játszik, akkor egyből elpocsékolja az életét. Kicsit unalmas már, hogy 2022-ben itt tartunk
Micsoda badarságokat írsz!
Barátokkal a buliban? A legjobb időtöltés!
Nagyon járatlan vagy a témában, hogy mi a különbség az olvasás és a haszontalan, "mások mit csinálnak és mihez szólnak hozzá" és agybutító videók nézegetése órákig között. Nem beszélve az szemre és nyakra gyakorolt káros hatásairól. Ha nem hiszed, járj utána!
Nyilván sok hasznos dolog is van a neten, de az emberek nagy részénél értelmetlen és/vagy káros időrabló a telefon.
21#
23#
Igen az angol tanulás valóban hasznos és sok hasznos elfoglaltságot lehet űzni a számítógépen, telefonon.
Csak sajnos nem csak erről szól a történet.
Gratulálok, az általánosítás, hozzá nem értés, rosszindulat magasiskolája! Egyébként meg a "kockulás" szót pont nem az "agybutító" videók nézésére értik, hanem a játékra. Amiknek bizony rengeteg pozitív hatása is van. Tudom, hogy a tv nem ezt szajkózza, mert neki konkurencia a videójáték, de attól még így van.
Ha meg már káros hatásokról beszélünk, akkor a barátokkal való bulizást meg sem említem.
Gratulálok! Alapvető fogalmakkal nem vagy tisztában:
Innentől hiteltelenné vált a hozzászólásod teljes tartalma. ;)
De úgy látom sokan nincsenek tisztában a szó jelentésével :-o
Persze, csak azért, mert a szótár mást mond, hiteltelenné válik a hozzászólásom tartalma. Csak ismételni tudom magam, gratulálok! A többi részéhez csak azért nem szóltál hozzá, mert tudod, hogy igazam van. Egyébként nem is értem, hogy hogy fordulhatsz a szótárhoz, mikor szlengről van szó. Az én környezetemben mindenki a játékra érti (pl Hazamegyek, és kockulok egy kicsit.=Hazamegyek, és játszok egy kicsit., de ha mondjuk regényt írnék, nem ezt a szót használnám)
Remélem érted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!