Lányok! Volt már olyan, hogy egyedül mentetek haza sötétben?
Féltél, volt nálad valami fegyver?? (paprika spray stb..)
(Esetleg olyan történt hogy beléd kötöttek??)
igen.nem féltem,de azért eléggé fura volt a kihalt utcánkba egyedül menni.:S bár szerencsére a kapu ki van világítva.
13/L[akkor voltam 11-12 éves és kb.8-9kor mentem haza:D]
Nagyon sokszor. Nálam kulcs van a kezembe, ha avval valakinek behúzok az kicsit fájdalmas lehet..
Régen egyáltalán nem féltem, volt, hogy erdő szélén sétáltam végig teljesen egyedül hajnali 3kor, szó szerint 1 városon átsétáltam. De semmi félelem éreztem nem volt.
Aztán öszetalálkoztam pár csúnya bácsival, volt szerencsém részt venni pár rossz élményben és azóta megtanultam, hogy miután lemegy a nap 1ik kezembe a telefon ami benne a zsebembe a másik kezembe a kulcs a testem mellé szorítva. Ha tehetem telefonálok addig amíg haza nem érek. De már volt rá példa, hogy telefonáltam kezemben a kulcs, de persze cigány banda betalált Budán és fájós lábakkal miközbe telefonáltam sprinteltem mellékutcákba és azok meg követtek addig amíg egykét skinhead barátommal össze nem futottunk.. (velük telefonáltam)
Én inkább félek, elővigyázatos vagyok és este inkább egyedül nem közlekedek kint az utcán.
igen volt..9-10 óra lehetett,strandról hoztak haza barátnőmék,szálltam ki a kocsiból és a kocsival szemben volt 1 pad..na azon bandáztak sokan..a ház kb 80 méterre volt onnan ahonnan kiraktak,de elkezdtek követni én már szinte rohantam aztán a ház előtt pár méterrel jöttek a szokásos kérdések hogy mennyi az idő meg stb..még jó hogy pont oda értem a házhoz. A kódot is elrontottam annyira féltem. nagyon rossz élményként maradt meg bennem :S
13L
Barátnőmmel jöttünk haza egy diszkóból kb 4 óra lehetett, és jött utánunk egy fiú és mondta hogy várjuk meg mi nem vártuk meg, és utolért és ellopta barátnőm táskáját..:S
17/L
ja elég sokszor volt már ilyen, eléggé szoktam félni
vannak sztoriaim és hát elég para volt az összes :\
de nem tartok magamnál "fegyvert"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!