A legelső vizsgálatra 6-7-8 hetesen ti egyedül mentetek be vagy ment veletek a párotok is?
Mindketten iszonyat kíváncsi természetű emberek vagyunk. A párom már most mindent tudni akar, mikor mi történik, ezért nem hagynám ki a vizsgálatokból sem és ha be lehet már menni, akkor vinném magammal őt is. Ilyenkor be szokott menni az apa is a vizsgálóba? Vagy már csak a későbbi vizsgálatokkor?
Ilyenkor adnak ultrahang képet? Hüvelyi vagy hasi ultrahangot csinálnak ilyenkor?
Velem jött a férjem is, mégiscsak először láttuk a mi kis mogyorónkat (leginkább arra hasonlított akkor még). :)
Hüvelyi UH volt, de nem zavarta egyáltalán. Sokkal jobban lekötötte, hogy mit lát a monitoron.
Mi nem kaptunk képet, mert a dokim gépe nem tud készíteni, de telefonnal lefényképeztük a monitort.
Egyedül mentem, de nálunk már nem első baba volt :) A nagyokkal se jött velem, nem is volt rá lehetőség, de igényem se, hogy jöjjön.
Ha ti mindketten úgy érzitek, hogy együtt jobb, semmi akadálya, hogy menjen veled a párod. Az orvosok is jól állnak általában a dologhoz.
Nekem ekkor sima hasi uh-volt, de rá 3 hétre egy másik kórházban hüvelyit csináltak. Képet nem kaptam, mert SZTK-ban voltam. Gondolom, ha fizettek érte, kaptok képet is. Gratulálok!
egyedül mentem, 2. babánk, a kisfiam nem bírja a várakozást...:)
az első amúgy is hüvelyi és sokmindent még nem lehet látni. most lesz nemsokára a 12. heti, oda már lehet, hogy együtt megyünk.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Akkor jön a férjem is velem :) Bár nem tudom majd a hüvelyi ultrahang láttán mennyire akar legközelebb is jönni :) De majd belé sulykolom, hogy csak a monitort bámulja mellettem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!