Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan segítsek ebben a 13...

Hogyan segítsek ebben a 13 éves fiamnak? Vagy nem kell, csak ha kéri a segítséget?

Figyelt kérdés
Elváltunk az apjával. Nincs szabályozott láthatás. Ma ment volna az apjához, amit tegnap este lemondott az apja, mondván dolga van. A gyerek mondta, hogy biztos dolgozik. Erre kocsival megyünk, az apja kocsija meg ott áll az új csaj, meg az új gyerekek háza előtt. Egyszerűen leírhatatlan volt az arca. Hogy az apja lepasszolta az újak miatt. Legalább rádöbben, milyen hazug az apja.
2022. szept. 3. 09:37
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
81%

Biztos nem mennék olyan családi rendezvényre ahol nem kíváncsiak a gyerekemre! Láthatás lett volna.

Akkor vagy megyek a gyerekkel ha meg nem kíváncsiak rá ami elég szomorú akkor nem megyek és csinàlok más programot a gyerekemmel!

2022. szept. 4. 15:27
 32/33 A kérdező kommentje:
#31 pont így gondolom. Mikor megismertem a párom, akkor első alkalommal megmondtam neki, hogy nekem a gyerekem lesz világ életemben az első. Azt mondta, hogy ez a normális. Vagy kellek a gyerekkel együtt, vagy felejtős. Érdekes mód arra jó a gyerekem, hogy a cefréhez összes szedje a hullott gyümölcsöt, vagy etesse az állataimat, mikor nyaralni van a csaj a gyerekeivel. Vagy vigyázzon a gyerekekre az ex és a fiam, meghívja ide oda őket, de arra nem, hogy oda menjen? Vagy az apjának ennyire nem számít a gyerek?
2022. szept. 4. 19:54
 33/33 anonim ***** válasza:
60%
31-es válaszra még egy pont. Szégyellheti magát, hogy a fiát nem vitte magával.
2022. szept. 5. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!