Hogyan segítsek ebben a 13 éves fiamnak? Vagy nem kell,
csak ha kéri a segítséget?
11/33 A kérdező kommentje:
#10 nem, félreértetted. A gyerek az apjával lett volna, én meg mentem volna barátnőzni. De mivel az apja az utolsó pillanatban lemondta, így én sem megyek barátnőzni
Én értelek.
Mond azt a fiadnak hogy biztos oka volt rá apának, lehet ott volt rá szükség. És ennyi, tényleg nem kell kombinálni.
Az apjának meg négyszemközt mond el hogy a fianak szarul esett, legközelebb ha így alakul, hihető sztorival alljon elő vagy ne alakuljon így.
2022. szept. 3. 10:52
13/33 A kérdező kommentje:
Nem mondok neki semmit. Az apja nem igazán kíváncsi rá. Van, mikor egy héten egyszer hívja fel, hogy hogy van. Van, mikor két hétig nem látja, de különösebben nem zavarja az apját. Az új csajnál kell pedálozni, azokra a gyerekekre kíváncsi, oda minden nap siet már 6kor,a saját gyerekéhez este 9kor sem talált haza. Ott minden reggelinél, minden vacsoránál jelen van, őket mindenhová hurcolja. Mi sosem mentünk, mert neki nincs ideje, meg kedve. Tudom az új ágyért meg kell dolgozni, na de azért a saját gyerek legyen már fontos.
14/33 A kérdező kommentje:
Kicsit olyan érzés, hogy minden fontosabb, mint a gyerekem. Én a helyében lennék, mindent eldobnék , ha jönne a fiam, max akkor mondanám le, ha meghaltam.semmi nem lehetne fontosabb, mint a fiam
Feltehetően szerelmes, szeretne boldog lenni és szeretné az új családjával jobban csinálni. Ettől persze a fiát nem kellene hanyagolnia, de azért ne várd már el tőle hogy mártírként szenvedjen egyedül. Nyilván jobban teper az új családjáért mint értetek tette/teszi, gondolom nem véletlenül vàltatok el. Számomra mindig megdöbbentő mikor valakik elválnak és bármelyik fèl is meglepődik azon, hogy az ex az új párjával kedvesebb meg jobban el van. Hátha veled lenne jobban el még veled is lenne együtt..
2022. szept. 3. 11:37
16/33 A kérdező kommentje:
Nem azt akarom, hogy egyedül legyen. Azt szeretném, hogy ne hanyagolja r el a fiát.
15, normális apa, ha elválnak se a gyerekétől vàlik, csak a feleségétől.
Akárhogy mosdatod is, nem normális, hogy idegen gyerekekért teper, a sajátját meg letojja.
Mi is elváltunk, de az exférjem ugyanolyan jó apa maradt, mint volt.
2022. szept. 3. 12:31
18/33 A kérdező kommentje:
#17 valahogy így gondolom én u is
Ha elolvassátok újra látjátok, hogy azt írom, hogy a fiát nem kellene ettől hanyagolnia..és nem mosdatni akarom, de nehogy már baj legyen hogy minden reggelinél jelen van, meg hurcolja őket.. mert a kérdezőnek ezzel is baja van.. hagy próbàljon már meg az a szerencsétlen is új életet kezdeni még ha szr apa akkor is.
2022. szept. 3. 13:29
"hagy próbàljon már meg az a szerencsétlen is új életet kezdeni még ha szr apa akkor is"
Hadd, de jól írod, csak a SZAR szülő kezd új életet úgy, hogy kitörli a meglévő gyerekeit.
A JÓ pedig nem új életet kezd, csak új párkapcsolatot, a meglévő gyerekeit pedig nem elfelejti, hanem továbbra is ugyanúgy szereti, foglalkozik vele.
2022. szept. 3. 13:57
Kapcsolódó kérdések: