Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek milyen érzés...

Szerintetek milyen érzés mikor a gyereked közli veled,hogy szar gyerek kora volt?

Figyelt kérdés
A fiam már egy ideje csúnyán beszél velem,bunko és mindenbe bele köt.Mondtam neki hogy fejezze be és hogy nem tudom miért csinálja ezt.Erre ő...ha nem tudod az baj.És elkezdte,hogy milyen szar gyerek kora volt.Hideg zuhanyként ért mivel minden az égegyadta világon meg kapott,vittem ide oda.Próbáltam apja is lenni ,mivel ő nem foglalkozott vele sosem.Most én iszom meg a levét.Én meg voltam róla győződve,hogy jó gyerek kora volt ennek ellenére is.😔Teljesen magam alatt vagyok. Nem értem mi kell még ahhoz,hogy egy gyereknek jo gyerek kora legyen?Az ember nem lehet 0-24 ben a gyerekével és nem lesheti a kívánságát.Én úgy éreztem idáig,hogy túlzásba is vittem.Nagyon is ki volt nyalva a segge.Egyszerűen nem értem. 😔
2022. aug. 25. 12:53
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

#19 egy pici van benne,lehet.Alap természete ilyen egy kicsit...

Na meg azt is mindig hozzám vágta,hogy nem támogatom semmiben.

Dee pont,hogy mindenben támogatom.Max.elmondom a véleményem neki,de lebeszélni sdmmirôl nem tudom.

2022. aug. 25. 14:47
 22/35 anonim ***** válasza:
72%
Nekem az jön le, hogy túl jófej voltál vele, ezért engedi meg magának hogy ilyet mondjon. Ne vedd a szívedre egyáltalán, sokkal rendesebb voltál vele, mintsem megérdemelte volna. Nevesd ki legközelebb, ha ilyet mond.
2022. aug. 25. 15:28
 23/35 anonim ***** válasza:
97%
Hát igen, a felnőtt kor elejének a rengeteg bizonytalansága, és elviselni azt, hogy sem ő nem tudja a biztos választ, sem a szülei nem tudnak mindent megválaszolni.
2022. aug. 25. 15:29
 24/35 anonim ***** válasza:
95%
Jaj ne már. Szerintem észre vetted ha boldogtalan nem? Ha boldog gyereknek tűnt akkor ez most csak kötözködés,ne vedd fel.
2022. aug. 25. 15:40
 25/35 anonim ***** válasza:
98%

Ha kérdésedre nem tudta megindokolni, miért érezte rossznak a gyerekkorát, akkor az azért volt, mert nem volt rossz a gyerekkora. Baja van magával, meg a világgal, és rád öntötte a frusztrációját. Kb. mint amikor valakit felidegesítenek a munkahelyén, hazamegy, és összeveszik a családtagjaival.

Nyugodtan mondd meg neki, hogy szereted, de nagyon bántóak ezek a mondatai.

2022. aug. 25. 15:48
 26/35 anonim ***** válasza:
92%

Ja, lehetne, hogy kicsit most kevésbé foglalkozol vele. Tehát porold le a régi hobbid, menj el táncolni, hívd fel a gimis legjobb barátnődet és találkozzatok, ő meg csinálja az életét a te "káros befolyásod" nélkül. Kicsit hagyd, ne érdeklődj túlzottan iránta, hisz már nagyfiú, majd ő kitalálja a "ciki anyu" nélkül a frankót.

Aztán majd keres, ha anya mégis hiányzik, ha mégis kell a tanácsod. S nem baj, ha eközben elront valamit, mert "egy percre nem tartod fölé az esernyőt".

Lassan visszakapod a függetlenségedet, kezdheted ezt visszaépíteni, hisz az is egy feladat, hogy mit kezdesz magaddal, meg a férjeddel, ha ő majd elköltözik és újra ketten lesztek. Sok szülő csak pislog ilyenkor.

2022. aug. 25. 15:52
 27/35 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem volt szomorú gyerek.Nagyon szerettem/ szeretem,hisz a gyerekem.Sokszor tényleg ezt érzem,hogy túl hosszúra volt engedve a "póráz" és ez sem jó ezek szerint.
2022. aug. 25. 16:17
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem rontottál el, csak kamasz, hagyj neki levegőt, és igyál egy koktélt egy kerthelyiségben egy kedves ismerősöddel!
2022. aug. 25. 17:06
 29/35 anonim ***** válasza:
72%
Oké kamasz, meg nem biztos, hogy komolyan gondolja, de azért te is gondold át a dolgokat. Én kb 25 éves korom körül szembesítettem anyámat azzal, hogy tönkretett gyerekkoromban és őt is teljesen hidegzuhanyként érte. Fel sem tűnt neki a folyamatos megaláztatás, a lelki terrorban tartás, az, hogy ő idézte elő bennem a szorongást, ami egész életemen át elkísér, a félelem, érzelmi bizonytalanság stb. Szerinte tökéletes gyerekkorom volt és boldog gyerek voltam. Mai napig nem mindent sikerült még feldolgoznom. Nem mondom, hogy nálatok is ez van, de azért nem kell fél vállról sem venni, azért mert kamasz.
2022. aug. 27. 22:56
 30/35 anonim ***** válasza:
29, igen ilyen lehet, de szerintem akit ez ér, az kamaszként még pont hogy nem fogja fel, és vágja a szülei fejéhez, hanem inkább csak meg van ijedve az egész világtól, vagy épp vagdossa magát. ?!
2022. aug. 29. 08:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!