Mit csináljak, nem birok tanulni?
Túl jó iskolában vagyok és túl sok az anyag és nehéz. 16 éves vagyok. Nem tudok egész nap tanulni, nem akarok egy könyvmoly lenni, de sajnos nem értem az anyagot igy és megőrülök !!!!! Matek,fizika , ez ami sose ment könnyen, de most inkább egy lakatlan szigeten lennék, minthogy itthon, előttem a megoldatlan matek és fizika házival.
Mit tegyek ? Úgy érzem megőrülök, ááá, ezt nem birom, én nem vagyok buta, de ez már túl sok, engem annyira nemérdekel, nem akarok mérnök lenni se semmi és annyira idegesit, hogy ennyit kell rágódjak egy olyasmin ami sz*rt sem fog érni később !!!!
Elnézést az illetlen hangnemért, de
B*zdmeg, szerinted hova kellesz nekem a gyökvonás,az atomfizikai feladatok,a molekulaképletek,stb.,mikor én teljesen más irányba készülök ?! És másból jó vagyok,tehát nem veszem semmibe a tudást, olvasni is szeretek, de ezt a 2 tantárgyat utálom és most ráadásul úgy hajtunk velük,mintha fizikusok vagy matematikusok akarnánk lenni. Épp azért, mert más dolgok érdekelnek és szeretném, hogyha azokkal foglalkoznék, de nem tudok, mert ezekkel az idegtaposó egyenletekkel kell tökölődjek
hagyjátok már.
én értelek.:) éni s nehéz suliba járok.másikba simán kitűnő lehetnék,de itt meg éppenhogy 4,2.:/
nagyon nem lehet mitcsinálni...sajnos tanulni kell,ammennyit csak tudsz. ha nem érted,akkor kérdezd meg a tanártól órán,vagy óra után,de mindenképp értsd meg.fizikát én pl. értem,de matekból full hülye vagyok:S
szerintem az elméleti részt tanuld ezerrel a többit meg sajnos érteni kell.:( de szerintem egy 4-est biztos összetudsz majd valahogy hozni.:)
Utolsó- köszönöm
19:59- Elmehetsz anyádba. Attól, hogy 2 kib*szott tantárgy nem megy olyan simán még nem kell sulit váltsak. Még mindig több intelligenciám van, mint neked, mert én biztos VÁLASZOLOK egy kérdésre, nem csak okoskodok.
Marhafej
Intelligens ember nem használ olyan szavakat,amiket te könnyedén odahajítasz az emberekhez.
Elhiszem, hogy nehéz,és úgy látod nincs értelme.Akkor is meg kell tanulni! Kitartásra nevel,az életben még nagyon sok látszólag megoldhatatlan feladat vár rád. Az érdeklődésed inkább humán, a matek, fizika a logikát, a reál gondolkodást fejleszti. Erre viszont szükséged lesz az életben.
Meg arra a tudásra is, hogy nem kell trágárul beszélni azzal,akivel nem egyezik a véleményed.Így csak magadról állítasz ki bizonyítványt.
Nem szoktam trágárul beszélni, csak itt engedtem meg magamnak
Tudom,nem volt helyes. De na....fáradt vagyok már. Mentálisan fáradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!